És temps d'ajuntar-nos amb els nostres. Temps de gaudir amb la millor companyia. I per fer-ho, res com sorprendre els teus amics, familiars o companys de feina amb un còctel absolutament únic a base de Brugal 1888, el ron doblement envellit de Ron Brugal.
Brugal 1888 ha madurat en bótes de roure de xerès. Tot això li permet atresorar la barreja de dos mons, el de la República Dominicana i el d'Espanya, el que li confereix un sabor complexa i suau al mateix temps. Si se serveix entre 24 i 26 graus destaquen tocs de cafè, panses, vainilla i dàtils, propis del roure americà que ha contingut bourbon. Per la seva part, entre 15 i 20 graus destaquen els sabors característics de la fusta que ha contingut xerès espanyol: toffee, préssec, cítrics i fruits vermells.
Cada glop de Brugal 1888 és diferent de l'anterior, però tots i cada un d'ells et deixarà sense paraules. I més encara, si els combines amb algunes d'aquestes receptes exclusives per preparar còctels que donaran molt a dir durant aquest Nadal.