Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Tres Tombs de Sant Andreu 2023

  • Què fer, Activitats curioses
Tres Tombs
Foto: Ajuntament de Barcelona
Publicitat

Time Out diu

La popular desfilada arriba amb música, cavalls i tota mena de carruatges

La cavalcada dels Tres Tombs de Sant Andreu arriba aquest diumenge 15 de gener. A les 10 h es farà la concentració a la Fabra i Coats i a les 11.45 h hi haurà la sortida, i el recorregut arribarà fins al passeig de Fabra i Puig. Entre el carrer Gran de Sant Andreu i el de Concepció Arenal serà on es farà la benedicció a les 12 h. Hi trobareu tota mena de carruatges: calesses, berlines, tartanes, faetons o carros de traginer.

El recorregut començarà al carrer de sant Adrià, passarà pel carrer del Segre, el passeig de Torras i Bages (fins al carrer de Valentí Iglésias), els carrers de Segre i Virgili, la rambla de l’Onze de Setembre i el passeig de Fabra i Puig.

A més, també hi haurà uns espais reservats per a persones amb discapacitat: passeig de Fabra i Puig (a l’altura del carrer de Neopàtria) i passeig de Torras i Bages (a l’altura del carrer de Malats). 

La festa, però, començarà el dia abans: el 14 de gener a les 20.30 h se celebrarà una jornada de correfoc triple, mite i pirotècnia: la dels tres tombs infernals, que vol explicar com Satanàs va temptar sant Antoni amb plaers molt terrenals, com el poder, la beguda i el sexe. És la 31a edició i abanda que l'escenografia serà diferent, enguany presentarà melodies pròpies.

Podeu consultar el programa aquí.

Eugènia Güell
Escrit per
Eugènia Güell

Detalls

Publicitat
També t'agradarà
També t'agradarà