Global icon-chevron-right Espanya icon-chevron-right Barcelona icon-chevron-right Trobades viatgeres a PANGEA

Trobades viatgeres a PANGEA

PANGEA The Travel Store de rambla Catalunya té preparada una agenda d'activitats amb la qual viatjareu els 365 dies de l'any

PANGEA The Travel Store
PANGEA The Travel Store
Per Time Out en col·laboració amb PANGEA |
Advertising

Si busqueu un lloc on preparar el viatge dels vostres somnis, escoltar interessants conferències, atendre presentacions de llibres i discos o passar un dissabte de cinema en família, PANGEA The Travel Store és la vostra botiga, perquè us ofereix tot això i molt més! Amb un espai de 1.700 metres quadrats al centre de la ciutat, a rambla Catalunya, que recrea destinacions exòtiques, la botiga és el lloc perfecte per perdre-us mentre planegeu el vostre viatge o gaudiu de les seves moltes activitats culturals. Durant tot l'any, PANGEA té preparada una llarga agenda d'activitats de temàtica aventurera i viatgera perquè us transporteu a tot el món des del centre de Barcelona. I el millor és que hi ha propostes per a tots els públics! La botiga també està pensada per als més petits, amb un llarg tobogan i un espai de realitat virtual perquè deixin volar la seva imaginació. A més, per si us entra la gana entre el gran catàleg de literatura de viatges, PANGEA també ofereix una deliciosa cuina creativa en el seu restaurant La Colossal. Passeu quan passeu, sempre trobareu alguna cosa interessant a fer!

Viatge

Cuba: Tómate un Havana 500

icon-location-pin PANGEA The Travel Store,
icon-calendar

Aquest any es commemora el 500 aniversari de la fundació de la ciutat de La Havana. I, per celebrar-ho, l’agència de viatges PANGEA The Travel Store organitza una presentació sobre aquesta apassionant destinació a la seva botiga de viatges de Rambla Catalunya, 23, considerada la més gran del món. Durant l’esdeveniment es parlarà sobre ‘Havana 500’, un viatge dissenyat per PANGEA en el què es visita La Havana, Santa Clara, Cienfuegos, Trinidad i Matanzas. Viatge que inclou activitats dissenyades específicament per celebrar el 500 aniversari de la ciutat, com presentacions d’agrupacions de música tradicional, iniciatives culturals, el llançament del ‘Libro 500’ i de la revista ‘Habana Hoy 500’, concerts... A més, s’oferirà una degustació de mojito i es sortejaran, entre tots els assistents, un sopar en un restaurant cubà i quatre ampolles de rom. Si no us ho voleu perdre, apunteu-vos a l’esdeveniment al web de PANGEA per reservar la vostra plaça i anoteu la data a l’agenda: serà el proper dimecres 26 de juny a les 19 h. I brindeu per La Havana!

More to explore

Advertising