Global icon-chevron-right Espanya icon-chevron-right Barcelona icon-chevron-right Un aperitiu amb ‘ménage à trois’!

Alerta! Ens esforcem per informar acuradament, però aquests són temps inusuals, així que comprova sempre abans de sortir.

vermut

Un aperitiu amb ‘ménage à trois’!

Una col·lecció d’objectes dissenyats a mida per fer un aperitiu

Advertising

Els amants de l’aperitiu sabem que, per fer-lo, hi ha tres productes imprescindibles que no hi poden faltar: les patates, les olives i la cervesa. I per això, Moritz llança una proposta ben diferent i suggeridora, anomenada Fem un trio? Una metàfora divertida per aplegar una col·lecció d’objectes completament associats al concepte tradicional de l’aperitiu. Si sou dels que no entenen la vida sense gaudir d’un vermut, sigui puntual, dominical o diari, i us agrada preparar-lo a casa, aneu a veure’ls i deixeu-vos temptar: el trio s’ho val!

El disseny, a càrrec d’ISOL, segueix, com tot el que proposa Moritz, una línia ben barcelonina, la producció és local i el material triat també és tot un clàssic: l’òpal. Un material que sembla ceràmica però que és en realitat vidre sotmès a un procés d’opacitat, i que lliga també amb una filosofia de respecte envers el medi ambient, ja que és molt més resistent que la ceràmica, molt més lleuger i 100% reciclable. Hi trobareu una ampolla, un got de canya, un bol de patates, un plat, un platet per a les olives i un porta- escuradents. I tot a preus populars. Tasteu-los i feu un bon trio!

Recomanat

    També t'agradarà

      Advertising