Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Pernod Ricard
Foto: Pernod Ricard

Un aperitiu, una sobretaula i una festa improvisada d'allò més light

Us proposem tres moments per gaudir qualsevol dia de la setmana, dir que sí a aquesta copa de Ballantine's Light sense canviar els vostres plans i brindar per la vida amb la meitat d'alcohol, amb menys calories i amb alegria!

Time Out en col·laboració amb Pernod Ricard
Publicitat
Qui ha dit que els vermuts, les sobretaules i les tardes són només per a dies festius i caps de setmana? Sovint passa que la vida ens sorprèn qualsevol dia quotidià. Un vermut a la sortida del gym amb els companys, un dinar de treball que acaba amb una sobretaula divertida, un vespre o una sortida de nit no planejada que acaba sent una festa memorable... La rutina és plena de plans improvisats que volem gaudir sense renunciar a res i Ballantine's Light ens proposa l'alternativa perfecta per satisfer aquests moments en què prendríem una copa lleugera. Té la meitat d'alcohol i calories que les referències mare, menys quantitat d'alcohol que una cervesa o copa de vi i tres vegades menys calories que una cervesa. Amb 20è vol. d'alcohol, serà la vostra opció preferida per a aquests dies en què us ve de gust un whisky light amb tocs afruitats, d'herbre i detalls de llimona. Encara no us queda clar com, on i quan podeu permetre-us la vostra copa en qualsevol moment de la setmana? Us donem 3 exemples que voldreu assaborir com més aviat millor!
Un dinar d'empresa que s'allarga
Foto: Pernod Ricard

1. Un dinar d'empresa que s'allarga

Com molen aquests dies en què tenim àpats d'empresa que ens fan trencar amb la monotonia de la jornada laboral. Relaxar-se, parlar amb els teus companys de feina de tot menys de projectes, conèixer-vos millor, compartir interessos i hobbys i fins i tot connectar amb el client. A aquest regal entre setmana només li cal una mica més de sabor i amb Ballantine's Light no haureu de renunciar-hi i preocupar-vos de tornar amb normalitat a la feina. Us permet prendre el vostre whisky de sempre, però d'una manera més moderada!
Nit de festa sense por al demà
Foto: Pernod Ricard

2. Nit de festa sense por al demà

Què ens dieu d'aquests plans improvisats? Solen ser els millors, sense expectatives i amb l'atenció centrada en el present. No us preocupeu pel futur que sempre ens aguaita quan decidim sortir de nit, amb Ballantine's Light prendreu menys quantitat d'alcohol que una cervesa o una copa de vi. L'endemà estareu frescos com una rosa!

3. Dissabte d'esport i una copa sense remordiments

Hi ha qui veu el cap de setmana com l'oportunitat perfecta per sortir a l'exterior, gaudir del bon temps i aprofitar per posar-se en forma. I què millor que prendre alguna cosa després d'un matí de running, una classe de ioga o un passeig amb bici? És la recompensa perfecta a l'esforç de l'esport i ja no us haureu de preocupar de les calories i de tirar per terra tota l'energia que acabeu de gastar. Un whisky light té tres vegades menys calories que una cervesa. Ja sabeu què escollir als aperitius de cap de setmana per mantenir el 'body'!
Recomanat
    També t'agradarà
    També t'agradarà
    Publicitat