Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Time to Eat Fest
Foto: Irene Fernandez

Un brindis refrescant d'estiu

Assaboriu aquelles nits que no voleu que acabin, la brisa suau del capvespre o la capbussada més refrescant amb Fa Caló: un vi blanc d'agulla natural, afruitat i ideal per compartir!

Time Out en col·laboració amb Fa Caló
Publicitat

Amb un àpat amb vistes al mar, a l'ombra d'un dia d'estiu i amb la companyia que us fa sentir millor: així és com es marida Fa Caló! Ara que l'estiu ens convida setmana rere setmana a gaudir de moments en què la gastronomia té un paper essencial, trobar el vi perfecte per arrodonir una trobada entre amics, amb la parella o la família és indispensable. El vi Fa Caló, blanc d'agulla de bombolla cruixent i molt refrescant, és una opció que no us fallarà perquè el degusteu en els vostres migdies de platja, les vostres nits sota les estrelles o aquelles estones que ens fan gaudir dels petits detalls de l'estiu.
I és que el seu nom ho diu tot: Fa Caló, nascut per acompanyar capbussades, vespres de fresca i retrobaments que només tenen lloc en aquesta època de l'any. Segur que només llegir aquestes línies ja us venen al cap un munt d'imatges dels vostres estius... arrodoniu-los amb aquesta combinació de 50% Xarel·lo vermell, 30% de Muscat i 20% de Sauvignon gris amb un volum d'un 11%. Té tot el que ha de tenir un vi d'estiu!

Refresqueu el vostre estiu
Foto: Irene Fernandez

Refresqueu el vostre estiu

Amb aromes a flors blanques, com podrien ser el gessamí i la flor del taronger, Fa Caló és un vi blanc d’agulla de bombolla cruixent, de carbònic ben integrat i molt refrescant. En les seves aromes també trobareu essència de fruites com la pinya, el litxi i el préssec: imprescindibles de l'estiu!
El seu gust festiu marida a la perfecció amb aquelles receptes que no poden faltar en aquesta època de l'any: arrossos, amanides, tapes i tots aquells àpats que fem en bona companyia i davant del mar o sota l'ombra d'una terrassa que ens fa desconnectar.

Natural, sostenible i amb tot el sabor
Foto: Irene Fernandez

Natural, sostenible i amb tot el sabor

Es diu Fa Caló i el tastareu mentre el sol us ompli d'energia, però en el seu procés d'elaboració ha estat fermentat en temperatures baixes i utilitzant només el most resultant d'un premsatge suau. El seu sabor és tan únic i cuidat com la seva elaboració, mitjançant agricultura ecològica en les terres i vinyes on neix. Uns detalls que es complementen amb la cura de l'entorn i pràctiques sostenibles. Cal tastar-lo!

Recomanat
    També t'agradarà
      Publicitat