Global icon-chevron-right Espanya icon-chevron-right Barcelona icon-chevron-right Un cap de setmana ideal en família

Alerta! Ens esforcem per informar acuradament, però aquests són temps inusuals, així que comprova sempre abans de sortir.

Palo Alto Market
Foto: Palo Market Fest

Un cap de setmana ideal en família

Gaudiu d’un munt de propostes per a grans i petits!

Per Time Out en col·laboració amb Moritz
Advertising

Voleu passar un cap de setmana divertit i creatiu en família? Doncs carregueu-vos d’energia perquè aquest cap de setmana torna el Palo Alto Market amb propostes que entusiasmaran els més petits.

Hi haurà tallers i activitats que estimularan la seva imaginació. Amb Nuts, per exemple, gaudiran de la millor cuina saludable i, si els vostres fills porten un músic a dins, que no es perdin el taller de Pioneer DJ Kids, on s’iniciaran a l’electrònica i a la dansa i s’ho passaran pipa. A més, els pares també podreu gaudir de la millor música de la mà de Siamiss DJs, que portaran els ritmes dels Beatles, Grimes o Fatboy Slim. A més, programaran espectacles com Tots a taula, de Marc Parrot, amb cançons i il·lustracions.

En aquesta edició, el Palo Alto Market dedicarà un espai als menors de 3 anys, amb activitats adaptades i tota la comoditat per als papes! Tampoc hi faltarà el talent local de grans dissenyadors artesans que presentaran les seves propostes per a aquest estiu. Hi trobareu marques alternatives que aposten per un consum responsable com Pölka Shoes, Tecla o Duckkiss.

Si teniu gana, hi trobareu les propostes culinàries d’Els Noguers, Murgó Formatges, Dalys o Street Rols, i les podreu acompanyar amb una Moritz ben fresca. Tot pensat perquè tingueu un cap de setmana fantàstic!

Ds. 5 i dg. 6. Pellaires, 30. M: Poblenou. paloaltomarket.com

Recomanat More from Christmas

    More from Christmas

      També t'agradarà

        Advertising