Global icon-chevron-right Espanya icon-chevron-right Barcelona icon-chevron-right Emociona't amb 'El Petit Príncep'!

Emociona't amb 'El Petit Príncep'!

El musical que any rere any emociona a grans i petits farà la seva cinquena temporada a BARTS aquest Nadal amb una novetat: una nova cançó!

El Petit Príncep
El Petit Príncep
Per Time Out en col·laboració amb The Project |
Advertising

Amb més de 200.000 espectadors, el musical d’Àngel Llàcer, Manu Guix i La Perla 29 retorna a la cartellera barcelonina aquest Nadal. L’espetacle us descobrirà la història del clàssic de Saint-Exupéry com mai l’havieu vist abans. El viatge d’un nen que vol entendre allò que s’amaga dins seu el farà recórrer diversos planetes des de l’asteroide B612 fins a la Terra. Una rosa, un geògraf, un fanaler, un rei i una guineu l’acompanyaran a ritme de cançons per fer-li conèixer el valor de l’amor i l’amistat. El musical compta amb projeccions màgiques, so 360º i cançons que us faran volar. Una obra que il·luminarà els vostres cors amb una dosi de màgia, optimisme i emoció!

DAVID RUANO

Màgia i afecte

Si encara no heu llegit 'El Petit Príncep' d'Antoine de Saint-Exupéry, afanyeu-vos abans de veure l'obra. És un conte màgic, entranyable, meravellós... de lectura obligada per a grans i per a petits, amb diversos nivells de percepció. Explica la trobada entre un nen i un aviador, i el diàleg que se'n deriva és una reflexió sobre la vida, sobre l'amor, en clau infantil però també (i sobretot) en clau adulta.

El Petit Príncep
DAVID RUANO

Equilibri perfecte

L'actor Àngel Llàcer, el músic Manu Guix i la companyia La Perla 29 van estrenar fa cinc anys 'El Petit Príncep'. I quan les produccions tenen qualitat, quan toquen la fibra dels espectadors, l'èxit està assegurat. Llàcer, Guix i La Perla 29 han unit talent, experiència i professionalitat per bastir un muntatge que s'apropa al que els modernistes de final del segle XIX qualificaven de 'teatre total'. Un èxit que s'ha allargat amb els anys i que ha convertit aquesta obra i aquesta producció en un clàssic del Nadal. A aquest pas, li farà ombra als pastorets!

Advertising
El Petit Príncep
DAVID RUANO

Música de luxe

Un dels punts forts de l'obra 'El Petit Príncep' és l'apartat musical. Les cançons que es destil·len a través del text tenen aquella sensibilitat que encaixa amb l'obra a la perfecció. I sempre, sempre, en directe, sense trampes, sense enganys, posant a prova els registres dels intèrprets. Un cop sentiu en Jordi Coll interpretar 'Vaig aprendre' entendreu què és l'emoció que envolta aquesta obra. Entendreu la profunditat i la màgia del muntatge, i una llàgrima us caurà galta avall. A més, aquesta temporada compta amb una nova cançó de Manu Guix que compta amb la presència de nens i nenes de diferents escoles de Catalunya on també es representa aquesta adaptació cada Nadal. 

El Petit Príncep
DAVID RUANO

Autor heroic

No és només un llibre infantil, és també un relat poètic i filosòfic adreçat als adults. El seu autor, el francès Antoine de Saint-Exupéry, el va escriure a Nova York durant la Segona Guerra Mundial, l'any 1943. El llibre incloïa les aquarel·les del propi Saint-Exupéry. Un any més tard, en una missió aèria de reconeixement com a pilot, el seu avió va desaparèixer al sud de França. Es perdia un dels talents literaris francesos més interessants de la primera meitat del segle XX.

Advertising
El Petit Príncep

En família

'El Petit Príncep' que podeu veure aquest Nadal a la Sala BARTS és un espectacle ideal per a tota la família. Els pares gaudiran de valent i aconseguiran, us ho assegurem, de treure-li la pols al nen que tots portem a dins. I la canalla al·lucinarà amb les cançons, l'escenografia i amb les sorpreses que té amagada cada funció. És el regal perfecte per gaudir en família!

El Petit Príncep
DAVID RUANO

Salt a l'exterior

L'espectacle ha fet un salt internacional i juntament amb Universal Music Portugal s'instal·la a la capital portuguesa durant 8 setmanes. És la primera vegada que un espectacle de La Perla 29 s'exporta fins a un altre país. 'O Principezinho' manté tots els elements de la proposta catalana: vestuari, escenografia, il·luminació i so, projeccions i imatge gràfica. El muntatge compta amb Mariana Pacheco, Paulo Vintém, Joana Brito Silva, José Lobo i Diogo Bach com els actors i actrius de l'espectacle. Pedro Penim, sota la supervisió d'Àngel Llàcer i Manu Guix, ha estat el director d'aquesta versió portuguesa. 

Advertising