Global icon-chevron-right Espanya icon-chevron-right Barcelona icon-chevron-right Un festival per passar por

Alerta! Ens esforcem per informar acuradament, però aquests són temps inusuals, així que comprova sempre abans de sortir.

Un festival per passar por

La millor ocasió per veure els films de terror més esperats de la nova temporada al Sitges Festival Internacional de Cinema Fantàstic de Catalunya

Per Time Out en col·laboració amb Moritz
Advertising

Quan arriba l’octubre tenim una cita indiscutible i molt especial de deu dies amb el Sitges Festival Internacional de Cinema Fantàstic de Catalunya, que compta amb Moritz com a patrocinador principal. Entre les pel·lícules amb més ressò d’aquesta edició, i les que més por us faran, un dels films més esperats és La casa que Jack construyó del director Lars von Trier, que narra irònicament la història d’un assassí en sèrie (Matt Dillon), que creu que els seus crims són autèntiques obres d’art. Suspiria, que inaugurarà el festival amb l’assistència del seu director, Luca Guadagnino, i de l’actriu Tilda Swinton, és un altre títol esperat que promet insuflar l’horror en el públic de la mà d’un grup de bruixes. També patirem amb Nicolas Cage, que presentarà el thriller Mandy, on interpreta un llenyataire que perd la seva dona quan el líder d’una secta s’obsessiona per ella.

Tampoc us deixarà indiferents Clímax, un film de Gaspar Noé, que transforma un viatge a l’infern en un musical. Altres títols destacats són la producció catalana La sombra de la ley, la seqüela de Halloween (2018) i l’estrena mundial de Superlópez amb Dani Rovira com a protagonista. I els amants dels grans clàssics, no us podeu perdre 2001: Una odissea de l’espai, que presideix el cartell d’aquesta 51a edició i celebra 50 anys. Reserveu-vos les dates! 

Recomanat

    També t'agradarà

      Advertising