Global icon-chevron-right Espanya icon-chevron-right Barcelona icon-chevron-right Un mapamundi a l’armari

Alerta! Ens esforcem per informar acuradament, però aquests són temps inusuals, així que comprova sempre abans de sortir.

Un mapamundi a l’armari

Ja ha arribat la nova edició del mercat Susi sweet Dress! Un inspirador mercat de vestits d'estil vintage, per trobar la inspiració i complements que us vagin com un guant!

Advertising

Ja tenim aquí una nova edició del mercat Susi Sweet Dress! En aquest genuí mercat de vestits d’estil vintage i dissenys propis hi trobareu més de 800 vestits únics que parlaran per si sols. El tour pel mercat comença amb els mapes d’estil nòrdic de Miss Wood, que et donaran una particular benvinguda a l’entrada. També podràs immortalitzar la teva visita al seu original photocall across the world. Però al mercat de Susi Sweet Dress, a més de vestits, hi trobareu tot tipus de peces i la nova col·lecció, que ofereix vuit vestits nous: Bali Sand, Bali Blue, Shanghái, La Habana, Ohio, El Cairo, Kobenhavn i Lisboa. Cadascun d’ells inspirat en la destinació a qui deu el nom. A més, també podràs participar en un sorteig especial per a viatgeres i maridar l’experiència amb una Moritz. Immillorable!

Recomanat

    També t'agradarà

      Advertising