Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Un mos d'estiu!

Us proposem tres plats deliciosos per maridar amb la refrescant Moritz Cítrics

Escrit per
Time Out Barcelona Editors
Publicitat

Calamars a l'andalusa amb maionesa

L’aroma de llimona i el gust de llima de la Moritz Cítrics combinen de meravella amb la subtilesa dels calamars enfarinats i fregits tan típics del sud, i que se serveixen acompanyats d’una maionesa suau. A més, és una cervesa que ajuda a la neteja dels greixos al paladar.

Esqueixada de bacallà amb olives negres

Qui no ha amanit mai un bon plat de peix amb unes gotes de llimona? La frescor i acidesa provinents de la llima de la Moritz Cítrics equilibren i potencien el gust delicat del bacallà, mentre que el toc amarg de les olives negres es veu animat per la lleugera aroma de llúpol de la cervesa.

Coca de recapte vegetal

Combinar aquesta coca de forner preparada amb verdures i germinat de soja amb una cervesa és tot un repte que Moritz Cítrics supera amb nota. L’acidesa controlada crea una harmonia perfecta amb el gust intens de les verdures.

Recomanat
    També t'agradarà
    També t'agradarà
    Publicitat