Tunateca
Tunateca

Un Nadal a la japonesa a la Tunateca Balfegó

Celebra les festes amb la proposta de dos menús molt especials on la tonyina vermella és la gran protagonista

Publicitat

Tonyina escabetxada, Sashimi, Uramaki flamejat, ventresca, un bon tartar… Se’t fa la boca aigua? Per a tots els amants de la tonyina vermella: arriben bones notícies! Aquest Nadal pot ser una bona ocasió per gaudir d’aquest aliment tan especial que normalment no surt als menús nadalencs en una experiència fins ara només vista al Japó. Si vols fer alguna cosa diferent amb la teva familia, amics o companys de feina aprofita la nova proposta de la Tunateca Balfegó i viu en primera persona la fusió de dos móns: la pesca mediterrania i la tècnica japonesa del katai, un art mil·lenari que cuida cada moviment amb l’elegància única dels mestres culinaris.

La Tunateca, un espai gastronòmic que gira al voltant d’aquest rei dels mars, es vesteix ara de celebració amb dos menús que et faran llepar-te els dits. T’expliquem totes les opcions nadalenques i perfectes per les celebracions perquè no te’n perdis cap!



Nadal japonès

Un Nadal ben diferent on la tonyina és la protagonista. Entre el 9 de desembre i el 8 de gener, podràs reservar amb els teus (mínim 6 persones) i gaudir d’un menú que uneix l’Orient amb l’Occident. On el peix cru del sashimi o l’uramaki d’otoro flamejat amb alvocat i salsa de sèsam contrasta amb el carpaccio de ventresca amb ponzu i verduretes o amb el fricandó de chutoro amb bolets, emulsió de bacon i ametlles. Cuina revoluciònaria pels més atrevits i deliciosa per a tots!



Sant Esteve vermell

La Tunateca ha dissenyat un menú especial pel dia de Sant Esteve. Sense perdre l’estil d’aquest espai únic, podràs celebrar el 26 de desembre amb les delicies gastronòmiques que reinventen el receptari català tradicional: canelons de tonyina amb ceps i foie, ventresca farcida de panses, pinyons i orellanes amb salsa trufada i puré de xirivía, escudella amb galets farcits de tonyina… i molt més! 



Publicitat

Experiència Katai

Sempre és un bon moment per viure en primera persona l’art mil·lenari del katai. Aquest Nadal o avui mateix, un mestre d’aquesta tècnica japonesa t’ensenyarà com tallar amb precisió un exemplar de tonyina vermella Balfegó de més de 100 kg perquè el pogueu degustar. Una experiencia deliciosa alhora que didàctica, un viatge sensorial on aprendràs amb els teus. Perfecte per grups d’empresa, passar una bona estona amb els amics o amb la parella!



Regala Tunateca

I encara hi ha més sorpreses! Ara pots regalar una experiència única amb la Tunateca, que s’adapta al teu gust. Escull el menú que prefereixis i regala un viatge gastronòmic per conèixer en profunditat totes les qualitats de la tonyina vermella.



Recomanat
    També t'agradarà
    També t'agradarà
    Publicitat