Brooklyn Fitboxing
Brooklyn Fitboxing

Un pla divertidíssim: ens hem enfrontat a Brooklyn Fitboxing, i us ensenyem el resultat!

És un dels entrenaments més complets de Barcelona, i no podíem quedar-nos sense provar-lo. Només us direm una cosa: si us animeu a fer el pas, us ho passareu genial!

Time Out en col·laboració amb Brooklyn Fitboxing
Publicitat

El Barcelona vs Madrid és un clàssic en termes de competició, i a Time Out encara no havíem muntat el nostre propi repte. Necessitàvem, evidentment, que fos un planarro, i quan Brooklyn Fitboxing va aparèixer al nostre camí, vam saber que ho havíem trobat: 47 minuts de boxa sense contacte al ritme de música molt canyera alternat amb exercicis de força en un ambient molt divertit, a més d’un sistema de puntuacions que, com a usuaris, us animarà a posar-vos reptes a vosaltres mateixos. 
Us expliquem tot el que vam trobar i com vam viure aquest entrenament, que podeu provar per menys de 10 euros amb guants i benes de regal. Challenge accepted!Un joc de superació

No importa la vostra forma física ni la vostra experiència prèvia: si teniu ganes de posar-vos en forma, Brooklyn Fitboxing és una molt bona opció: és un entrenament basat en moviments de boxa i kickboxing, i consta d’un challenge de 8 rounds sense contacte, on colpejareu un sac que mesura la vostra força i la vostra coordinació. Tot combinat amb exercicis funcionals que fan que cada sessió sigui molt completa. A més, la coreografia del challenge canvia cada dues setmanes, així que el repte és continuo!
A més, és una opció ideal si acostumeu a pensar que no teniu temps per anar al gimnàs, ja que cada classe dura, en total, 47 minuts. Que no us preocupi la coreografia: els trainers estaran amb vosaltres per ensenyar-vos cada cop i acompanyar-vos motivant-vos durant tota la sessió perquè només us encarregueu de superar-vos a vosaltres mateixos sense deixar de gaudir. 

Provat per Time Out

Us podem explicar que qualsevol pot apuntar-se a Brooklyn Fitboxing... o podem demostrar-ho en primera persona. Com que al Time Out ens encanten les aventures, vam decidir assistir nosaltres mateixos a dos clubs a les nostres respectives ciutats per gaudir de l'experiència. Amb l'app ja descarregada als nostres telèfons, quatre companyes de Time Out Barcelona i quatre més de Time Out Madrid ens vam enfundar benes i guants per enfrontar-nos al sac en un challenge en directe a les nostres respectives ciutats.
Amb què ens vam trobar? Amb una classe hiperdinàmica, un repte divertit i accessible per tots (encara que alguns vam tenir punxades l'endemà, no us mentirem) i un trainer que ens va animar i ens va fer donar el millor de nosaltres mateixos en tot moment.
Encara que el concepte de Brooklyn Fitboxing es basa en la superació personal, nosaltres vam decidir sumar les nostres puntuacions individuals per convertir l'experiència en un repte entre una ciutat i l'altra i "punxar-nos" entre nosaltres. I, de passada, ho hem gravat perquè pugueu veure-ho a Instagram, on podreu descobrir qui ha guanyat aquest repte Time Out. No ens en perdem ni una!

Un gest solidari

El progrés que obtingueu a cada classe us sumarà, a més, punts d'Energy. Aquests serveixen per mesurar la vostra superació, però també per aportar el vostre granet de sorra a diferents iniciatives solidàries, ja que Brooklyn Fitboxing dona, mitjançant la fundació HIT4CHANGE, l'1% dels seus guanys a diverses ONGs.
En aquest cas, vosaltres escolliu. En accedir a l'app, us tocarà decantar-vos per la vostra casa solidària entre quatre opcions: Casa de la Salud (centrada en diferents ONGs que aporten atenció sanitària en diferents àmbits), Casa de la Infancia (que dirigeix els fons a ONGs centrades en el suport als infants), Casa de los Océanos (per lluitar contra la brossa i la contaminació a mars i oceans), i Casa de los Bosques (que s'esforza en reforestar i protegir els animals). En el nostre cas, ens vam decantar per la Casa de los Océanos, i ens va semblar una manera superfàcil de ser solidaris!

Per tota la ciutat

Ho sabem: us està venint de gust provar aquest repte per vosaltres mateixos. A Barcelona, és molt fàcil trobar un Brooklyn Fitboxing a prop de casa vostra, ja que compten amb 13 centres repartits per tota la ciutat. Encara que les tarifes varien d'uns a altres, tots compten amb l'oferta inicial perquè pugueu experimentar l'ambient fitboxer: la sessió de prova costa només 9.95 euros i inclou guants i benes de regal, que podreu quedar-vos decidiu el que decidiu. Animeu-vos a posar-vos en forma amb un dels entrenaments més divertits de la ciutat!

Recomanat
    També t'agradarà
    També t'agradarà
    Publicitat