Global icon-chevron-right Espanya icon-chevron-right Barcelona icon-chevron-right Un plany al Mediterrani

Alerta! Ens esforcem per informar acuradament, però aquests són temps inusuals, així que comprova sempre abans de sortir.

Musical 'Maremar'
Musical 'Maremar'

Un plany al Mediterrani

El nou musical de Dagoll Dagom dedicat als refugiats ha obtingut 4 estrelles dels nostres crítics!

Per Time Out en col·laboració amb Moritz
Advertising

El musical ‘Maremar’, de Dagoll Dagom, que es pot veure al Teatre Poliorama i que compta amb el suport de Moritz, entra en la recta final. La companyia ha tornat a oferir al públic una obra pròpia que esdevindrà un dels clàssics de l’escena catalana. Ambientada, igual que ho van fer al ja icònic Mar i cel, al mar Mediterrani que banya les nostres platges, la història, en aquest cas, es fa seu el drama dels viatges en pastera als quals s’enfronten nombrosos immigrants cada dia.

I ho fa barrejant l’obra de Shakespeare Pèricles, príncep de Tir amb la música de Lluís Llach. El resultat és d’un preciosisme i un lirisme inspirador. Amb un domini de l’escena impressionant, l’actriu Mercè Martínez interpreta una dona que, acollida en un camp de refugiats, li explica una faula clàssica a una nena perduda. Aquesta nena està interpretada per la també imponent Elena Terrats, que omple l’espai amb els seus laments cantant a cappella. El poder de la faula farà que els fantasmes del dolor per la pèrdua dels familiars i de la seguretat a la vida, tot i que no desapareixen, almenys es calmin i donin pas a noves esperances.

Aquesta és una proposta musical que planteja un tema de gran actualitat que no deixa indiferent ningú. Cal veure-la sí o sí, així que, si encara no ho heu fet, afanyeu-vos-hi!

- Teatre Poliorama. La Rambla, 115. M: Catalunya. Fins al 13 de gener. www.teatrepoliorama.com

Recomanat

    També t'agradarà

      Advertising