Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Musical 'Maremar'
Musical 'Maremar'

Un plany al Mediterrani

El nou musical de Dagoll Dagom dedicat als refugiats ha obtingut 4 estrelles dels nostres crítics!

Time Out en col·laboració amb Moritz
Publicitat

El musical ‘Maremar’, de Dagoll Dagom, que es pot veure al Teatre Poliorama i que compta amb el suport de Moritz, entra en la recta final. La companyia ha tornat a oferir al públic una obra pròpia que esdevindrà un dels clàssics de l’escena catalana. Ambientada, igual que ho van fer al ja icònic Mar i cel, al mar Mediterrani que banya les nostres platges, la història, en aquest cas, es fa seu el drama dels viatges en pastera als quals s’enfronten nombrosos immigrants cada dia.

I ho fa barrejant l’obra de Shakespeare Pèricles, príncep de Tir amb la música de Lluís Llach. El resultat és d’un preciosisme i un lirisme inspirador. Amb un domini de l’escena impressionant, l’actriu Mercè Martínez interpreta una dona que, acollida en un camp de refugiats, li explica una faula clàssica a una nena perduda. Aquesta nena està interpretada per la també imponent Elena Terrats, que omple l’espai amb els seus laments cantant a cappella. El poder de la faula farà que els fantasmes del dolor per la pèrdua dels familiars i de la seguretat a la vida, tot i que no desapareixen, almenys es calmin i donin pas a noves esperances.

Aquesta és una proposta musical que planteja un tema de gran actualitat que no deixa indiferent ningú. Cal veure-la sí o sí, així que, si encara no ho heu fet, afanyeu-vos-hi!

- Teatre Poliorama. La Rambla, 115. M: Catalunya. Fins al 13 de gener. www.teatrepoliorama.com

Recomanat
    També t'agradarà
      Publicitat