Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
ROKU GIN, Japanese Summer
Foto: Irene Fernandez

Un racó japonès al Festival de Pedralbes

El festival d'estiu acull Japanese Summer, una proposta immersiva que us traslladarà fins al cor del Japó de la mà de Roku Gin

Time Out en col·laboració amb Roku Gin
Publicitat

Si us pensàveu que aquest estiu no viatjaríeu o no tindríeu contacte amb altres cultures, estàveu equivocats. I si us pensàveu que el Festival de Pedralbes només es podia gaudir d'una manera, també.
Aquest estiu Roku Gin s'ha instal·lat als jardins tan bonics del festival per apropar-nos i fer-nos viure una tradició purament japonesa (igual que el seu gin!). I és que, per deixar enrere l'estrès i la rutina, la casa de gin japonesa ha preparat un ritual d'estiu típic japonès per fer-nos viatjar a país del sol naixent i rodejar-nos de les seves bones vibracions.
Durant els concerts de Rozalén (7 de juliol), Amaia (10 de juliol), Jorge Drexler (14 de juliol), Silvana Estrada (15 de juliol), Nathy Peluso (17 de juliol), La Bien Querida (21 de juliol) i Sidonie (23 de juliol), podreu gaudir d'aquest ritual d'origen nipó maridat amb l'autenticitat japonesa de Roku Gin: una beguda elaborada amb ingredients del país d'una qualitat grandiosa, com són els seus botànics, i seguint el procés i la destresa de Suntory, casa japonesa de destil·lats i una de les més antigues de tot el món.
Us animeu a donar la benvinguda a la relaxació amb una copa de Roku Gin i una experiència purament nipona?

Una benvinguda a les oportunitats
Foto: Irene Fernandez

Una benvinguda a les oportunitats

Per als japonesos, cada canvi d'estació és un nou començament, una nova oportunitat i un punt d'inflexió entre el passat i les oportunitats que ens porti el futur.
Per deixar enrere tot el que ha passat i centrar-se en el demà, els japonesos materialitzen la cerimònia d'entrada a l'estiu amb el Chinowa: un anell sagrat que serveix de transició.
Per dir 'hola' a l'estiu i a tot el que us espera al futur, Roku Gin ha instal·lat un gran anell Chinowa pel que haureu de passar per començar a celebrar les vacances al més estil nipó. Sens dubte, un 'spot' ideal per a les vostres fotos!

L'arbre dels nostres futurs
Foto: Irene Fernandez

L'arbre dels nostres futurs

Anar a gaudir d'un concert al festival és, alhora, anar a desconnectar de tot.
És per això que una de les experiències estrella que us vol oferir Roku Gin és el tradicional arbre de desitjos.
Es tracta d'un gran arbre de Bambú que trobareu als jardins i on podreu penjar els vostres desitjos seguint la celebració del Tabanata. Segur que ho heu vist en alguna pel·lícula, manga o anime!
És una tradició on els japonesos escriuen els seus desitjos en forma de poemes en petites tires de paper, siguin desitjos familiars, laborals o amorosos i els pengen de les branques dels arbres. Una manera d'alliberar-nos de l'estrès i connectar amb la natura!

Una copa abans del concert
Foto: Irene Fernandez

Una copa abans del concert

Sabíeu que Roku en japonès significa 'sis'?
Es deu al fet que cada ampolla de Roku Gin conté sis botànics especials d'origen japonès, mantenint, d'aquesta manera, el compromís per emprar en la seva elaboració només els millors ingredients collits en els millors terrenys del Japó.
Dins de l'espai del festival podreu degustar aquesta tradició centenària a l'estand Roku Gin que trobareu entre aquesta naturalesa que caracteritza els jardins. Una copa única per assaborir abans de passar-ho bé al vostre concert!

Foto: Irene Fernandez

Recomanat
    També t'agradarà
    També t'agradarà
    Publicitat