Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
La nostra temporada
La nostra temporada

Un Time Out exclusiu per a joves d’entre 18 i 25 anys

Ja tenim aquí la nova revista feta amb Escena 25 i realitzada per un equip editorial menor de 25 anys que distribuirem en mà els dies 10 i 11 d'octubre. Us expliquem on!

Escrit per
Time Out Barcelona Editors
Publicitat

Us presentem ‘La nostra temporada’, un número especial de Time Out Barcelona, realitzat en col·laboració amb Escena 25, que vol impulsar les arts escèniques i la música entre els joves de 18 i 25 anys. Un número, a més, que ha estat creat per un grup de joves periodistes, fotògrafs i il·lustradors que s’han instal·lat a la nostra redacció durant un mes. 

Triat entre més de 500 participants, aquest equip ha escollit el contingut del qual volien parlar i ho han fet amb el seu propi llenguatge per tal d’arribar millor a vosaltres. Dins de la revista podreu trobar recomanacions de teatre, cinema, música, exposicions, articles d’opinió, propostes per fer fora de la ciutat... I tots els textos, de la primera a l’última pàgina, estan fets per gent amb qui podríeu compartir aula. 

I ara us estareu preguntat… com el podem tenir? Estigueu atents als carrers, perquè els dies 10 i 11 d’octubre comença la seva distribució en mà pels entorns de diferents Universitats i també la trobareu en espais concrets. A continuació us en donem els punts detallats! I si el que voleu és llegir-la al vostre ordinador, a la tauleta o al mòbil… la podeu descarregar en aquest enllaç. 

Podreu trobar repartidors que us donaran aquest suplement a les sortides del metro dels voltants de les universitats, al costat del MACBA i del CCBB i pels voltants de totes les facultats de la Universitat de Barcelona: la UB Sports, l’ Aulari Adolf Florensa, l’àrea de Formació Complementària. També el trobareu al menjador/cafeteria de la Facultat  de Geografia Història i a la cafeteria de l’Escola Universitària Salesiana de Sarrià, a la copisteria de la Facultat d'Economia i Empresa, a la de la Facultat de Belles Arts i la de Física i Quimica, així com a la papereria de la Facultat de Farmàcia. 

No faltarà qui us l’ofereixi als voltants de la Universitat Politècnica de Catalunya: a l’Escola Superior d’Edificació, a l’Escola Superior d’Agricultura de Barcelona i a Fotocopias 34. Ni tampoc a la Universitat Pompeu Fabra, on a més la trobareu a les copisteries Copiservei i Copiservei II.

També el trobareu als centres de formació artística de la ciutat: ESMUC, l'IED Barcelona, BAU, l'Institut del Teatre - ESAD Barcelona i al Conservatori del Liceu.

A la Universitat Autònoma de Barcelona la podreu trobar als voltants de les diferents facultats, a la plaça cívica i a la vila universitària. A l’Escola de Postgrau, a la Biblioteca d’Humanitats i la de Comunicació. Als Instituts d’investigació en Intel·ligència Artificial, de Ciència de Materials de Barcelona, Ciència de l’Educació. Al Centre de Biotecnologia Animal i de Teràpia Gènica, el Centre de Visió per Computador i al Centre Nacional de Microelectrònica. 

I si no estudieu a Barcelona, no patiu, perquè la distribució d’aquesta revista vol arribar a tots els joves de Catalunya! Hi haurà repartidors al voltant de la Universitat de Vic, a l’Edifici Miramarges, l’Edifici B, l’Edifici C i l’Edifici torre dels Frares. I també a la Universitat de Lleida: al campus de Rectorat, de Ciències de la Salut, de l’ETSEA i al campus de Cappont.

Contagieu-vos del seu entusiasme i gaudiu de la cultura!

Recomanat
    També t'agradarà
    També t'agradarà
    Publicitat