Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
La nostra temporada
La nostra temporada

Un Time Out exclusiu per a joves d’entre 18 i 25 anys

Ja tenim aquí la nova revista feta amb Escena 25 i realitzada per un equip editorial menor de 25 anys que distribuirem en mà els dies 10 i 11 d'octubre. Us expliquem on!

Publicitat

Us presentem ‘La nostra temporada’, un número especial de Time Out Barcelona, realitzat en col·laboració amb Escena 25, que vol impulsar les arts escèniques i la música entre els joves de 18 i 25 anys. Un número, a més, que ha estat creat per un grup de joves periodistes, fotògrafs i il·lustradors que s’han instal·lat a la nostra redacció durant un mes. 

Triat entre més de 500 participants, aquest equip ha escollit el contingut del qual volien parlar i ho han fet amb el seu propi llenguatge per tal d’arribar millor a vosaltres. Dins de la revista podreu trobar recomanacions de teatre, cinema, música, exposicions, articles d’opinió, propostes per fer fora de la ciutat... I tots els textos, de la primera a l’última pàgina, estan fets per gent amb qui podríeu compartir aula. 

I ara us estareu preguntat… com el podem tenir? Estigueu atents als carrers, perquè els dies 10 i 11 d’octubre comença la seva distribució en mà pels entorns de diferents Universitats i també la trobareu en espais concrets. A continuació us en donem els punts detallats! I si el que voleu és llegir-la al vostre ordinador, a la tauleta o al mòbil… la podeu descarregar en aquest enllaç. 

Podreu trobar repartidors que us donaran aquest suplement a les sortides del metro dels voltants de les universitats, al costat del MACBA i del CCBB i pels voltants de totes les facultats de la Universitat de Barcelona: la UB Sports, l’ Aulari Adolf Florensa, l’àrea de Formació Complementària. També el trobareu al menjador/cafeteria de la Facultat  de Geografia Història i a la cafeteria de l’Escola Universitària Salesiana de Sarrià, a la copisteria de la Facultat d'Economia i Empresa, a la de la Facultat de Belles Arts i la de Física i Quimica, així com a la papereria de la Facultat de Farmàcia. 

No faltarà qui us l’ofereixi als voltants de la Universitat Politècnica de Catalunya: a l’Escola Superior d’Edificació, a l’Escola Superior d’Agricultura de Barcelona i a Fotocopias 34. Ni tampoc a la Universitat Pompeu Fabra, on a més la trobareu a les copisteries Copiservei i Copiservei II.

També el trobareu als centres de formació artística de la ciutat: ESMUC, l'IED Barcelona, BAU, l'Institut del Teatre - ESAD Barcelona i al Conservatori del Liceu.

A la Universitat Autònoma de Barcelona la podreu trobar als voltants de les diferents facultats, a la plaça cívica i a la vila universitària. A l’Escola de Postgrau, a la Biblioteca d’Humanitats i la de Comunicació. Als Instituts d’investigació en Intel·ligència Artificial, de Ciència de Materials de Barcelona, Ciència de l’Educació. Al Centre de Biotecnologia Animal i de Teràpia Gènica, el Centre de Visió per Computador i al Centre Nacional de Microelectrònica. 

I si no estudieu a Barcelona, no patiu, perquè la distribució d’aquesta revista vol arribar a tots els joves de Catalunya! Hi haurà repartidors al voltant de la Universitat de Vic, a l’Edifici Miramarges, l’Edifici B, l’Edifici C i l’Edifici torre dels Frares. I també a la Universitat de Lleida: al campus de Rectorat, de Ciències de la Salut, de l’ETSEA i al campus de Cappont.

Contagieu-vos del seu entusiasme i gaudiu de la cultura!

Recomanat
    També t'agradarà
      Publicitat