Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Una festa universitària solidària i lluny d’estigmes

En la nova edició de la Festa de la UAB us ho passareu pipa i participareu en una causa solidària

Time Out en col·laboració amb Moritz
Publicitat

Anar a la universitat és molt més que assistir a les classes, prendre apunts i fer assemblees... Tota la comunitat universitària espera amb candeletes una de les festes d’estudiants més mítiques. Ens referim, esclar, a la Festa Major de la UAB: un espai de trobada i celebració creat i dinamitzat per la comunitat universitària.
Enguany, la festa es farà el dia 9 de novembre sota el lema de ‘La salut mental, visible i sense estigmes a la UAB’. Des d’un ambient festiu i de celebració, es vol contribuir a la visibilització i la sensibilització sobre la importància i grau d’afectació de problemes relacionats amb la salut mental.
El cartell i el lema de la festa es van presentar amb la presència de l’alpinista Edurne Pasaban, que va compartir la seva experiència amb la depressió dins del Dia Mundial de la Salut Mental. La festa més esperada pels estudiants arrencarà amb un pregó on hi seran presents els Gegants de la UAB, que tornen renovats i acompanyats de l’actuació dels Bastoners de la UAB i dels castells de la Colla Ganàpies.
I, com a tota bona festa, no hi faltarà la cervesa Moritz ni les actuacions als escenaris que hi haurà al recinte universitari, on podreu ballar, cantar i gaudir de la gresca fins a la nit. Hi trobareu més de 50 parades d’estudiants i podreu ser testimonis d’una autèntica Batalla de Galls i Gallines per acabar el dia. Aneu a una festa plena de propostes mentre contribuïu a una causa solidària!

Recomanat
    També t'agradarà
    També t'agradarà
    Publicitat