Global icon-chevron-right Espanya icon-chevron-right Barcelona icon-chevron-right Una immersió al futur

Alerta! Ens esforcem per informar acuradament, però aquests són temps inusuals, així que comprova sempre abans de sortir.

Una immersió al futur

Una exposició sobre el present i el futur de la crisi climàtica.

Per Time Out en col·laboració amb Moritz
Advertising

L’acord de París és l’últim intent des de la diplomàcia global per frenar el canvi climàtic. Però si els objectius de l’acord no es compleixen, el 2100 la Terra patirà conseqüències dramàtiques. Després de la fi del món és una exposició que es podrà veure al CCCB del 25 d’octubre al 29 d’abril i que vol fer reflexionar sobre el present i el futur de la crisi climàtica. És una experiència participativa que compta amb la col·laboració de Moritz i que es desenvoluparà a vuit instal·lacions immersives i a espais laboratori. Un dels més destacats és l’Estació Beta, on hi haurà tallers, presentacions, visites comentades i col·loquis amb centres científics i tecnològics.
El CCCB ha convocat experts i intel·lectuals per parlar de com afectarà el canvi climàtic en el futur del planeta i per debatre sobre els reptes que hem d’afrontar com a espècie humana per tal de transformar la nostra manera d’habitar el món. Hi haurà teatre documental, un projecte d’arquitectura utòpica, fotografia i un pròleg escènic. Després de la fi del món és una trobada imprescindible on artistes, filòsofs, i dramaturgs, però també animals marins, plantes i altres elements del planeta, explicaran històries i construiran estratègies per sobreviure al món que ve. Per entendre la nostra responsabilitat com a societat envers les futures generacions.

Recomanat

    També t'agradarà

      Advertising