Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Moritz Club de Creativos

Una lliçó de vida

#StayingAlive és la propera xerrada del Club de Creativos. Una història que us commourà i us farà obrir els ulls

Time Out en col·laboració amb Moritz
Publicitat

La història de Gonzalo Figari és la d’una persona que ha viscut un miracle en la seva pròpia pell. Aquest peruà de naixement a qui alguns defineixen com un geni boig, és l’expresident i director creatiu de l’agència D6, fundada per ell mateix el 1999 i que va arribar a convertir-se en un model molt sòlid.

Fa un any i mig, aquest empresari va estar en contacte amb la mort, però després d’uns minuts de desconnexió, va tornar a la vida. Aquest fet va marcar un abans i un després en ell i des d’aquell moment ha esdevingut un autèntic guru amb teories molt interessants sobre com el que passa a la vida d’una persona pot condicionar les seves idees. Si us interessa conèixer la història d’un home amb molt a dir que ja ha compartit les seves teories a Itàlia, Xile, l’Uruguai, l’Argentina i altres països, no us perdeu la propera sessió del Club de Creativos el dimarts 26 a la Fàbrica Moritz Barcelona. #StayingAlive és el títol d’aquesta xerrada que us farà reflexionar sobre el procés creatiu, el sorgiment de les idees i la manera com aquestes es poden vincular amb la fugacitat de la vida.

Després de la conferència brindareu amb una Moritz ben freda. Una bona ocasió per intercanviar opinions i reflexionar sobre temes que no ens plantegem gaire sovint.

Fàbrica Moritz Barcelona. M: Sant Antoni. Dimarts 26. 20 h. 4 € (socis Club de Creativos entrada gratuïta). hola@clubdecreativos.com

Recomanat
    També t'agradarà
    També t'agradarà
    Publicitat