Global icon-chevron-right Espanya icon-chevron-right Barcelona icon-chevron-right Una nit d’altura per assaborir el cel

Alerta! Ens esforcem per informar acuradament, però aquests són temps inusuals, així que comprova sempre abans de sortir.

Observatori Fabra
FOTO: Ajuntament de Barcelona

Una nit d’altura per assaborir el cel

Un sopar a l'Observatori Fabra que us permetrà veure el cel des d'un dels telescopis més grans i antics d'Europa!

Per Màrqueting Time Out
Advertising

Amb l’arribada de la calor no hi ha res millor que sortir a sopar sota les estrelles. I si hi ha algun lloc espectacular a Barcelona on fer-ho, aquest és, sens dubte, l’Observatori Fabra, que corona la ciutat des de Collserola. Sternalia, amb el patrocini de Moritz, s’encarrega de l’organització d’aquests sopars especials, que combinen ciència i observació astronòmica amb una proposta gastronòmica de luxe i creada a mida.
Els Sopars amb Estrelles s’inicien a la terrassa de l’Observatori, un preciós espai enjardinat a l’aire lliure, que és un perfecte mirador sobre la ciutat i sota el cel, que se sent a tocar. Els menús són variats: hi ha els clàssics com l’Observatori o el de les Estrelles. També hi ha una proposta Gourmet i altres opcions pensades per a paladars vegetarians o infantils, amb plats tan suggeridors com la Nebulosa estel·lar, d’aperitiu, el Cúmul de Perseu de primer, un Europa i Ceres van al bosc de segon o una Piràmide de xocolata amb asteroide de postres. I en acabar, s’inicia una tertúlia científica que dona pas a la visita al museu, a la sala noucentista, amb un telescopi de passos, i a la sala de la gran cúpula, des d’on s’observen les estrelles, les constel·lacions llunyanes i gran part del sistema solar, amb un telescopi del 1904. Tot un privilegi! ■

Recomanat

    També t'agradarà

      Advertising