Global icon-chevron-right Espanya icon-chevron-right Barcelona icon-chevron-right Una nova fornada de talent

Alerta! Ens esforcem per informar acuradament, però aquests són temps inusuals, així que comprova sempre abans de sortir.

Una nova fornada de talent

El Palo Alto Market acull la pròxima edició de Young Talent, que arriba per promocionar els projectes de joves creatius

Per Time Out en col·laboració amb Moritz
Advertising

Les ganes d’aprendre, l’empenta i la frescor són tres de les característiques que comparteixen tots els joves que formaran part de Young Talent, una festa de la creativitat que tindrà lloc el dissabte 4 i el diumenge 5 en el marc del Palo Alto Market. En aquesta edició, que compta amb la col·laboració de Moritz, tindreu l’ocasió de conèixer una nova generació de músics de Barcelona. Parlem d’artistes com el cantant, saxofonista i clarinetista Víctor Mirallas, que presentarà el seu primer treball: una fusió de sons típics del jazz amb el pop i elements electrònics. També gaudireu de la passió dels Monique Makon & The Soul Titoo’s, que dominen ritmes com el soul i el funk. Un altre dels noms destacats és el de Sara Terraza, que delectarà el públic amb el seu groove i una tessitura de tintes negroides. Però en aquesta cita del talent també hi tindran cabuda propostes de moda i complements de la mà de marques emergents com Arxé o Amt, una línia de dona confeccionada amb materials sostenibles. Els mitjons de disseny de Pacific&Co, la marca de calçat d’esport Feners i les ulleres VLIK també hi seran presents.
I no ens oblidem tampoc d’un dels plats forts del Palo Alto Market: la gastronomia! Al Young Talent podreu tastar els pastissos de Bànitsa, les delícies sense gluten de Food for Tomorrow i les mandonguilles de Mandonga. Si voleu ser testimonis d’una nova generació de creadors independents, passeu-vos pel Palo Alto Market i coneixereu els músics, dissenyadors i creadors culinaris que molt aviat ho petaran!

Recomanat

    També t'agradarà

      Advertising