Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Cervezas San Miguel
Foto: Cervezas San Miguel

Una ruta de cervesa i tapes que et porta de compres gratis!

La iniciativa 'Ciudades Magníficas' de Cervezas San Miguel ens convida a redescobrir els bars i comerços dels nostres barris. Comenceu a traçar la vostra ruta perquè us donem 3 passes per aconseguir un val de 50 € per a una sèrie de botigues locals...

Time Out en col·laboració amb Cervezas San Miguel
Publicitat

Hem après que el suport al comerç i l'hostaleria local és imprescindible perquè tot funcioni. I si a més a més podem aportar el nostre granet de sorra gaudint d'una bona cervesa i devorant una tapa, millor que millor!
Això és el que proposa Cervezas San Miguel amb 'Ciudades Magnificas': una ruta on més de 300 bars i un centenar de botigues de Barcelona, Bilbao, Burgos, Lleida, Màlaga, Palma de Mallorca i Pamplona s'han unit per ferla possible i treballar junts per donar suport al comerç local.
I és que la pròxima vegada que demaneu una de les cerveses de la gamma Magna de San Miguel en algun dels bars participants, rebreu un pincode a l'ampolla amb el que podreu guanyar un val de 50 € per gastar en les botigues que també participen en la iniciativa.
No sabeu ni per on començar? Nosaltres us guiem en tres passos perquè comenceu a redescobrir tot el que us queda més a prop en la nostra ciutat!

Bars de la ruta
Foto: Cervezas San Miguel

1. Bars de la ruta

Fins a 45 bars i restaurants participen en aquesta bonica acció... no us quedareu amb el vostre local de confiança oi?
De nord a sud i d'est a oest, molts establiments de Barcelona s'han unit per recolzar aquesta ruta de cerveses i vals amb la que simples accions poden significar molt per al comerç i l'hostaleria de la ciutat.
Entre els molts locals participants trobareu des del Foxy Bar al Raval, on segurament ja haureu gaudit d'una San Miguel ben fresca i bona música, fins al Brunch & Munch de l'Eixample, on canviareu un 'smoothie' per una Magna de San Miguel.

Un pincode al coll de l'ampolla
Foto: Cervezas San Miguel

2. Un pincode al coll de l'ampolla

Una vegada hàgiu demanat la vostra cervesa de la gamma Magna de San Miguel, toca assaborir-la!
I no només això: al coll de l'ampolla trobareu un pincode amb el que podreu carregar a l'àrea privada de 'Ciudades Magníficas' i descobrir al moment si heu sigut premiats amb un dels 170 vals per valor de 50 € disponibles en aquesta iniciativa.
Si us ha tocat, vindreu... i si no, també!

Publicitat
Tria la teva botiga
Lomography Store

3. Tria la teva botiga

On podeu bescanviar el vostre val de 50 euros? En moltes botigues de tots els districtes de Barcelona que us encantarà conèixer. Segur que torneu!
En trobareu de tota mena: de moda i accessoris, d'artesania i decoració, de fotografia, accessoris i gadgets, art, floristeries, esport, calçat, cosmètica, animals de companyia, farmàcia, joieria, òptiques i fins i tot reparació de telèfons.

Recomanat
    També t'agradarà
      Publicitat