Global icon-chevron-right Espanya icon-chevron-right Barcelona icon-chevron-right Una tapa de creativitat

Alerta! Ens esforcem per informar acuradament, però aquests són temps inusuals, així que comprova sempre abans de sortir.

Una tapa de creativitat

La gran plataforma col·laborativa i independent #MásMujeresCreativas celebra el seu primer aniversari seguint amb la seva lluita d'igualtat d'oportunitats pel talent femení

Advertising

El 8 de març, el pròxim dimecres, #MásMujeresCreativas compleix un any i ho celebra amb Una de Bravas, un esdeveniment ple de dones inspiradores de diferents àmbits creatius que se celebrarà de manera simultània a Madrid i Barcelona. Una de Bravas és, a més, una trobada oberta tant per a dones com per a homes, units amb un mateix objectiu: impulsar el paper de les dones dins les indústries creatives. L’esdeveniment comptarà, a Barcelona, amb la participaciódeYolandaMuelas, directora de la revista Metal; Noelia Morales, creadora dels pegats post mastectomia d’Anna Bonny; la cineasta Tania Verduzco, i l’artista Mueveloreina, que ha aconseguit introduir el discurs feminista en l’àmbit del trap. Actualment, tot i que el 56% de les llicenciades en publicitat són dones, només el 14% arriben a ser directores creatives i només l’1% assumeixen places de creatives executives a les agències. Això es deu a molts i diferents factors, però la falta de referents femenins que les animin a intentar-ho és un d’ells.#MásMujeresCreativas és una plataforma col·laborativa i independent que busca promoure un canvi real al sector publicitari per afavorir la visibilitat i la igualtat d’oportunitats per al talent femení.

Recomanat

    També t'agradarà

      Advertising