Global icon-chevron-right Espanya icon-chevron-right Barcelona icon-chevron-right Una temporada d’emocions

Una temporada d’emocions

El Liceu estrena una nova temporada que no us deixarà indiferents!

Gran Teatre del Liceu
© Maria Dias Gran Teatre del Liceu
Advertising

Esteu preparats? El Liceu, un dels símbols més importats de la Ciutat Comtal i un dels centres culturals i artístics més prestigiosos del món, estrena nova temporada i arriba amb més força que mai! Podreu gaudir d’un munt d’obres, des de les òperes més clàssiques fins el ballet més contemporani. Hi trobareu per a tots els gustos! A continuació, us destaquem algunes de les obres de la programació espectacular que us oferirà el Liceu i que no us podeu perdre per res del món!

Música, Clàssica i òpera

Les pêcheurs de perles

icon-location-pin Gran Teatre del Liceu, El Raval
icon-calendar

L'òpera de Georges Bizet torna a l'escenari del Gran Teatre del Liceu, absent fa més de 50 anys -l'última representació data de 1964-, amb una desena de funcions. Es tracta d'una producció austríaca, del Theater an der Wien. La direcció musical és d'Yves Abel, la direcció d'escena, de Lotte de Beer, l'escenografia de Marouscha Levy i el vestuari de Jorine van Beek. El doble repartiment l'encapçalen les veus d'Ekaterina Bakanova, Olga Kulchynska, John Osborn i Dmitry Krochak, i el cor i l'orquestra seran els del teatre.

Tosca al Liceu
© Antoni Bofill
Música, Clàssica i òpera

Tosca

icon-location-pin Gran Teatre del Liceu, El Raval
icon-calendar

Puccini i un dels seus títols més emblemàtics protagonitzen el mes de juny al Gran Teatre del Liceu. En total s'oferiran 14 representacions d'aquesta òpera, entre el 9 i el 28 d'aquest mes. Serà en la versió escènica que va pensar Paco Azorín. Doble repartiment, encapçalat per les veus de Liudmyla Monastyrska, Tatiana Serjan, Jonathan Tetelman, Roberto Aronica, Erwin Schrott i Lucio Gallo. El cor infantil serà el dels Amics de la Unió de Granollers que, juntament amb l'Orquestra i el Cor del Gran Teatre del Liceu seran dirigits per John Fiore.

Advertising
Luisa Miller
© Danielle Liniger
Música, Clàssica i òpera

Luisa Miller

icon-location-pin Gran Teatre del Liceu, El Raval
icon-calendar

La música de Giuseppe Verdi torna al Gran Teatre del Liceu amb aquest títol, estrenat a Nàpols l'any 1849, per tancar la seva temporada. Seran 10 representacions, en un doble repartiment, que encapçalen les veus de Piotr Beczala, Arturo Chacón-Cruz, Sondra Radvanovsky i Eleonora Buratto. La direcció d'escena és de Damiano Michieletto, amb escenografia de Paolo Fantin i vestuari de Carla Teti. Domingo Hindoyan serà aquesta vegada el director musical, al capdavant de l'Orquestra i el Cor del Teatre.

Música, Clàssica i òpera

Les cambres del Liceu: El món d'ahir

icon-location-pin Gran Teatre del Liceu, El Raval
icon-calendar

Continuen les propostes de música de cambra i orquestral dins la temporada del Gran Teatre del Liceu. Aquesta vegada serà una orquestra de cambra la que interpreti un programa format per composicions de Wagner, Mahler i Schönberg. La mezzo-soprano Gemma Coma-Alabert serà la solista, mentre Ionut Podgoreanu s'ocuparà de la direcció musical. El títol de la proposta és 'El món d'ahir: La culminació d'Europa' i s'inspira en un dels llibres més destacats de l'escriptor Stefan Zweig.

Advertising
Josep Pons
® Antoni Bofill
Música, Clàssica i òpera

L'Anell sense Paraules

icon-location-pin Gran Teatre del Liceu, El Raval
icon-calendar

La música de les òperes de Richard Wagner no sempre és fàcil. Hi ha qui gaudeix molt de les seves obertures i dels preludis, fins i tot dels cors, però potser no tant dels fragments on la veu solista és protagonista. Segurament va ser per això que l'any 1987 el director d'orquestra (i també compositor) Lorin Maazel va sintetitzar les més de catorze hores del cicle 'L'anell del nibelung' en 90 minuts de música orquestral. Ara la podrem sentir al Liceu, amb l'orquestra del teatre, dirigida per Josep Pons.

More to explore

Advertising