Global icon-chevron-right Espanya icon-chevron-right Barcelona icon-chevron-right Univers

Univers

Què fer, Exposicions CosmoCaixa , Sant Gervasi - La Bonanova Fins al dimarts 31 desembre 2019
Univers. Exposició permanent del Cosmocaixa
Univers. Exposició permanent del Cosmocaixa

Time Out diu

La nova exposició permanent del Comocaixa ens proposa un viatge per la ciència, des del Big Bang fins a les últimes fronteres del coneixement

Des de fa quinze anys el CosmoCaixa ens apropa la ciència d'una manera pròxima, didàctica i entretinguda. Hem conegut la Lucy i ens han posat una caca com a exemple de la intel·ligència animal, entre altres experiments. Però la seva exposició permanent ha canviat i ara tenim 3.500 metres quadrats per descobrir l''Univers' –així l'han titulada– en el sentit més ampli, des del Big Bang i l'origen de la vida a les últimes fronteres del coneixement.

La mostra s'ha estructurat en tres seccions plenes d'experiències interactives, objectes reals i reproduccions que us faran dubtar de si són peces autèntiques. A 'Kósmos' sabreu més sobre l'origen i l'evolució de l'univers i també de la matèria, gràcies a una cambra de boira on veureu partícules subatòmiques. La part 'Evolució' tracta sobre els primers organismes vius de la Terra i la seva supervivència; i a 'Fronteres' trobareu un gran dom amb forma de cervell humà, que vehicula tot el mòdul, una bona part del qual es dedica a l'escriptura i al llenguatge.

Tota aquesta valuosa informació està amanida amb fotos estereoscòpiques, fòssils, restes d'un Deinotherium –el mamífer més gran que ha viscut a Catalunya–, nous materials com els ferrofluids i robots i intel·ligència artificial.

Detalls

Lloc de la ubicació CosmoCaixa
Web del lloc obrasocial.lacaixa.es/nuestroscentros/cosmocaixabarcelona/cosmocaixabarcelona_es.html
Telèfon de la ubicació 93 212 60 50
Adreça Isaac Newton, 26
Sarrià-Sant Gervasi
Barcelona

Transport Av. Tibidabo (M: FGC)
Preu 5 €
Horaris De dt. a dg., de 10 a 20 h. Obert els dilluns festius, Pasqua, estiu i Nadal. Tancat el 25 de desembre, l'1 i el 6 de gener

Dates i hores

Els usuaris diuen

0 comments