Global icon-chevron-right Espanya icon-chevron-right Barcelona icon-chevron-right Univers Moritz

Univers Moritz

Amants de les coses bones, la cervesa de Barcelona per excel·lència té preparats un munt de plans per gaudir de la ciutat d'una manera totalment diferent. Us els expliquem!

Per Time Out en col·laboració amb Moritz |
Advertising
Moritz Barcelona 2019
Foto: Moritz

Barcelona és una ciutat que al llarg de tot l'any s'omple d'esdeveniments culturals (i al gust de tothom!). I, des de sempre, Moritz Barcelona ha estat present per donar suport tant a la cultura i gastronomia de la ciutat com a la d'arreu del territori. A més de delectar-nos constantment amb les seves noves, fresques i gustoses creacions de la Moritz Beer Lab, Moritz Barcelona també organitza un munt d'activitats tant en les seves instal·lacions, a la Fàbrica Moritz Barcelona, i a altres parts de la ciutat i del territori. Concerts, tastos gastronòmics, visites culturals, sessions de ioga... te'ls expliquem tots aquí. ¡Vosaltres trieu!

Què fer

Moritz us porta a esquiar a l'estació Ordino Arcalís d'Andorra

Les festes nadalenques cada vegada estan més lluny, però encara ens espera molt d’hivern per gaudir i explorar. És hora de sortir a l’exterior, fer esport i aprofitar totes les oportunitats que ens aporta el fred d’aquesta època de l’any. Teniu ganes de provar la neu de la nova temporada? Doncs esteu a un pas de pujar al telecadira perquè ara Moritz us porta a esquiar a l’estació Ordino Arcalís d’Andorra. Si compreu un total de 18 ampolles de Moritz Original als supermercats, podreu escanejar a la pàgina web de la promoció els codis que trobareu en la contraetiqueta de cada ampolla i carregar-los per aconseguir un forfet. No us ho penseu gaire i afanyeu-vos, perquè s'han posat a la venda unitats limitades i ja estan volant (o esquiant!). Aquest hivern, bebeu Moritz i menjeu-vos la neu d'Andorra per desconnectar de la ciutat!

You may also like

    Advertising