• Què fer

Ús Barcelona 2016

Publicitat

Time Out diu

Tercera edició de l'ÚS Barcelona, el festival d'art i espai públic de la ciutat, que segueix amb l'esperit de recuperació d'espais en desús de la ciutat a través de l'art i la participació ciutadana. Si la primera edició va transformar els antics Encants Vells un cop buits i la segona edició va instal·lar-se en un tram del carrer Pere IV, aquest 2016 toca intervenir un espai emblemàtic, històric i polèmic com Can Ricart, també al Poblenou, considerat un dels grans monuments arquitectònics del patrimoni industrial català al segle XIX.

Durant tot el dia (de 10 a 23 h) hi haurà una programació oberta a tothom i gratuïta amb art urbà, tallers, conferències, música, mercat d'art i espais gastronòmics. Difernts artistes com Ulises Mendicutty, Jofre Oliveras, Igor Nunes, Yoshi Sislay, Mr Sis, Claudio Drë, Daniela Carvalho o Irene López ompliran Can Ricart d'art amb murals i intervencions gràfiques. Hi haurà també actuacions musicals en directe, amb Pulmon, Wolf Saxon, Sonoro Dub & Ras Zohen i GAZ; sessions amb els DJs eFonik i Daveetee i programació especialment dedicada als més petits, amb el seu propi festival, l'Ús Kids, on podran pintar i dibuixar amb l'artista La Castillo.

A més, Miscelanea organitza un mercat d'obra gràfica, publicacions independents i productes d'artistes d'aquí i de fora.

Detalls

Adreça
Publicitat
També t'agradarà
També t'agradarà