Merry Days
Foto: CASA SEAT

Us descobrim els Merry Days de CASA SEAT

Propostes pastisseres a càrrec de Christian Escribà, un enorme calendari d'advent, activitats per al públic familiar, música i més sorpreses: a CASA SEAT el Nadal està a punt per rebre-us

Time Out en col·laboració amb CASA SEAT
Publicitat

Si passegeu pel centre de Barcelona i voleu viure el Nadal al complet, hi ha una parada obligatòria: CASA SEAT. Per a aquestes dates l'edifici acollirà els Merry Days, una programació adreçada al públic familiar que es complementarà amb moltes sorpreses cada dia.
Trobareu l'interior de CASA SEAT vestit amb una decoració nadalenca que inclou elements tridimensionals dissenyats pel mestre pastisser Christian Escribà. Al·lucinareu!
A més, Escribà també ha ideat un menú especial de Nadal perquè celebreu aquestes festes amb el paladar.
I per si no n'hi hagués prou, l'exterior també estarà decorat amb un gran calendari d'advent que amaga moltes activitats. Us hi apunteu?
Seguiu llegint perquè us expliquem els seus tres punts forts.

1. Una decoració sorprenent

Poques vegades abans haureu vist un interior (i un exterior!) tan nadalenc com aquest.
A l'exterior us donarà la benvinguda un gran calendari d'advent que ocuparà la façana de l'edifici: cada dia s'obrirà una finestra per desvetllar les diferents activitats que tindran lloc.
CASA SEAT s'ha vestit de figures tridimensionals que representen dolços i obres de pastisseria que han estat dissenyades per Christian Escribà.
A la planta baixa, trobareu un avet enorme que us il·luminarà les cares de llums i colors quan demaneu un desig. Màgic!
Si pugeu una planta, us espera un diorama de Barcelona amb figures i punts emblemàtics de la ciutat perquè us feu selfies d'allò més top.

2. Un menú exclusiu

Per gaudir del Nadal amb el paladar, el restaurant CASA SEAT Ametller Origen ha preparat un menú ideat especialment per a aquesta època de l'any que inclourà plats estrella com la clàssica escudella de Nadal, galets, els canelons de Nandu Jubany i les postres d'Escribà: dos dels xefs de CASA SEAT i dos dels grans xefs del nostre país.
Us llepareu els dits!

3. Activitats en família

Als espais de CASA SEAT han preparat tallers culturals per gaudir en família com 'Crea el teu arbre': on nens i nenes podran decorar un arbre de Nadal amb un dispositiu electrònic que es projectarà a la pantalla principal de CASA SEAT.
També podreu participar al taller de programació de robots de Young IT Girls de l'11 de desembre, per a infants de 9-14 anys i que pretén impulsar la igualtat de gènere a l'àmbit tecnològic.
El 21 de desembre ens acompanyarà la música amb el concert de Clara Gispert i el seu repertori de jazz, swing, hip-hop i cançons nadalenques.
Juntament amb l'Associació del Passeig de Gràcia, també han programat actuacions de ball i llums de la companyia Brodas Bro, marionetes gegants a peu de carrer o un espectacle itinerant amb cavalls il·luminats manipulats per actors a xanques. Impressionant!

Recomanat
    També t'agradarà
    També t'agradarà
    Publicitat