Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Vértigo
Vertigo

'Vértigo' de Hitchcock en concert!

Us donem 4 motius per celebrar el 60 aniversari de la pel·lícula amb l'Orquestra Simfònica Camera Musicae

Time Out en col·laboració amb OCM
Publicitat

De tant en tant els cinemes ens donen alegries programant clàssics de la història del cinema, però diumenge 16 de desembre teniu l'oportunitat de formar part d'un esdeveniment únic. Per celebrar el 60è aniversari de l'estrena de 'Vértigo', d'Alfred Hitchcok, els cinemes Aribau Multicines acullen la projecció del film amb l'Orquestra Simfònica Camera Musicae interpretant la banda sonora en directe. Serà com ficar-se dins la pel·lícula. Us donem motius per reservar ja la vostra entrada!

La millor pel·lícula de tots els temps
©Marti E. Berenguer

La millor pel·lícula de tots els temps

No ho diem nosaltres. Segons les votacions publicades a la prestigiosa revista 'Sight & Sound', 'Vértigo' ha estat considerada la millor pel·lícula de la història del cinema. Un film on Hitchcock fa una classe magistral de què ha de tenir una bona història de suspens. Amb aquesta projecció-concert podeu apropar-vos per primera vegada al cinema de Hitchcock o delectar-vos amb els detalls que aporta una segona o tercera visualització.  

Música en directe
G.Castellvi

Música en directe

Hitchock va representar visualment les patologies que patia James Stewart a la pel·li –trobareu espirals fins i tot al pentinat de Kim Novak!– però la sensació de tensió, angoixa i d'un final trepidant també la donava la banda sonora de Bernard Herrmann. En aquesta projecció tan especial, l'orquestra OCM la interpretarà en directe, amb Anthony Gabriele com a director. 

Publicitat
Una altra forma d'anar al cinema
©Marti E. Berenguer

Una altra forma d'anar al cinema

Anar al cinema és una experiència enriquidora per si mateixa, però veure i sentir com s'interpreta la banda sonora del film en directe, amb una orquestra professional a tocar de la nostra butaca, li atorga una categoria superior. Reel Solutions, la productora de l'espectacle, és una experta en la matèria i està darrere de muntatges que barregen cinema i orquestra com 'Psicosis', 'Casablanca' i 'Singin' in the rain'.

Què és l'OCM?
©Marti E. Berenguer

Què és l'OCM?

L'Orquestra Simfònica Càmera Musicae es va fundar el 2006, amb Tomàs Grau com a director titular i artístic. Des de llavors han actuat a L'Auditori, el Palau de la Música, el Auditorio Nacional de Madrid i també han fet gira per Alemanya, Suïssa i la República Txeca. Ara els podreu veure en directe als Aribau Multicines. 

Recomanat
    També t'agradarà
      Publicitat