Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Terrassa Jardín Diana, hotel El Palace
Title Terrassa Jardín Diana, hotel El Palace

Feu-vos el bàrman!

L’hotel El Palace compleix 100 anys i ho celebra cada dijous amb vespres de còctels, swing i moltes més sorpreses. Celebreu amb ells l’aniversari!

Escrit per
Time Out Barcelona Editors
Publicitat

Us ve de gust fer un viatge en el temps cap als feliços anys 20? Aquest 2019 fa 100 anys que l’etern elegant i emblemàtic hotel El Palace es va inaugurar i, per celebrar-ho, ha preparat una experiència única! A la terrassa Jardín Diana de la setena planta de l’hotel tocareu el cel de la Barcelona dels anys 20 perquè arriben les Nit’s19: un plat fort de música swing i una ambientació d’època en què podreu assaborir una gran varietat de còctels i elaborar-ne el vostre propi.

Podeu realitzar les vostres reserves al 93 510 11 30.

Repte cocteler

Repte cocteler

Cada dijous l’hotel oferirà sessions d’electro-swing perquè gaudiu de la bona música mentre assaboriu un deliciós còctel. I a més, tindreu l’oportunitat d’elaborar-ne el vostre propi. Des de les 19.19 h fins a les 20.19, l’hotel proposa el repte ‘Shake & swing’ perquè aprengueu a elaborar un còctel de la mà dels millors 'bartenders'. És molt fàcil: només heu de demanar un còctel ‘Shake & swing’ i l’aprendreu a elaborar 'in situ'! A més, després us emportareu un altre d’elaborat pel barman de la terrassa. Qui serà el millor mestre cocteler?

Música sense parar

Música sense parar

Tots els dijous la música dels anys 20 acompanyarà les vostres creacions. Un gran nombre de dj’s punxaran en directe a la terrassa les millors versions d’electro-swing per donar un toc fresc i despreocupat als vespres. A més, els divendres i els dissabtes també es podran escoltar sessions de dj’s de diversos estils: 'deephouse', Nu disco, 'soulful' i el clàssic 'chillout'.

Publicitat
Molt més que còctels

Molt més que còctels

Durant el dia, la terrassa estrena temporada amb una gastronomia renovada on trobareu els millors plats saludables com el gaspatxo de síndria o el 'poke bowl' de salmó o clàssics com un 'steak tartar' o un 'wrap' de pollastre i advocat. Si sou més de brasa, també podreu assaborir un deliciós entrecot o peix de llotja passat pel foc. I per acabar amb el dolç a la boca, no us en podreu anar sense tastar els seus profiterols amb vainilla o el seu gelat de cafè moka.

Recomanat
    També t'agradarà
    També t'agradarà
    Publicitat