Vespres d'estiu al Castell de Montjuïc

Què fer Gratis
Vespres d'estiu
1/2
Vespres d'estiu
2/2

Time Out diu

Tothom que s’acosti al Castell de Montjuïc els diumenges de juliol de 19 a 22 h podrà gaudir d’un vespre de bona música, amb vistes al mar i relaxar-se en un entorn privilegiat. Concerts de jazz, bossa nova, dixieland, soul i pop per gaudir de l'estiu a la ciutat.

Diumenge 21 serà el torn de Black Wood, un duet de versions nascut l’any 2011 i format per guitarra i veu. El seu repertori es basa en temes de soul i jazz amb pinzellades de jazz, rock i reggae. Dins del artistes versionats es troben clàssics com Stevie Wonder, Nina Simone o Police, però també d'altres més actuals com Adele o Amy Winhouse.

La darrera cita, diumenge 28, comptarà amb Ellie&Paul, dos músics (un guitarrista i una cantant) que comparteixen l'amor per la música afroamericana i fonamentalment per estils com el jazz, el blues, el soul i el r&b. Fan arranjaments propis i interpreten un repertori extens de versions que inclouen tot el segle XX i el que portem del XXI. I aconsegueixen crear un clima especial i molt personal.

El Castell oferirà servei bus llançadora gratuït de tornada al centre de la ciutat entre les 22 i les 23 h.

Detalls

També t'agradarà
    Best selling Time Out Offers