VII Festival Mutis

Què fer Gratis

Time Out diu

El Festival Mutis és una mostra cooperativa de teatre independent que va néixer el 2010 com a mostra de teatre universitari i que enguany celebra ja la seva setena edició convertit amb els anys en un punt de trobada de grups de teatre de tota la península, grups juvenils emergents i grups de teatre social.
 
El festival té per objectiu apropar a estudiants i a esperits joves de Barcelona una vintena de propostes escèniques de nova creació o adaptacions arriscades en un clima de propostes, intercanvi i celebració; una manera d'impulsar un teatre més d'autor, consolidar produccions emergents, ser formadora de nous públics i d'elevar el sentit crític d'aquells ja existents.
 
Aquesta setena edició se celebrarà del 16 al 20 de març, amb obres programades en diferents espais de la ciutat: el CC Parc Sandaru, al CC Zona Nord, facultats de la UPC, l'Espai Jove la Fontana, l'antiga Fàbrica Damm, al Caixa Fòrum o al hall de l'estació de metro Universitat, entre altres. Totes les activitats són gratuïtes, i podeu consultar tota la programació a la seva pàgina web.

Detalls

També t'agradarà
    Best selling Time Out Offers