Global icon-chevron-right Espanya icon-chevron-right Barcelona icon-chevron-right Vine amb mi: Mari Carmen Olmo

Alerta! Ens esforcem per informar acuradament, però aquests són temps inusuals, així que comprova sempre abans de sortir.

Mari Carmen Olmo
© Irene Fernandez

Vine amb mi: Mari Carmen Olmo

Vols anar amb la Mari Carmen divendres 23 de setembre a veure la Jeanne Added al BAM?

Per Begoña García
Advertising

Si vols anar amb la Mari Carmen de concert, envia-li un correu a maricar00071@gmail.com

Com et defineixes?

Sóc una persona divertida, amb ganes de fer moltes coses, m’encanta fer plans... Jo sóc de València i allà no hi ha res a fer, i des que visc aquí agafo la vostra revista i vaig a tot el que recomaneu, exposicions, restaurants nous...

Qui és Jeanne Added?

És una cantant francesa que va guanyar el premi Deezer a la millor revelació de l’any el 2015. La vaig escoltar i em va agradar molt. El desembre passat me’n vaig anar a Brussel·les a veure-la i vaig parlar amb ella i tot! Després la vaig veure també a la Sala Apolo i ara que ve al BAM (pl. dels Àngels. Dv. 23, 21.45 h), vull repetir.

Per què aquesta dèria?

Té un directe molt bo. Fa música electrònica melòdica, ella és compositora, té molta formació musical, canta i toca la guitarra i fa molt d’espectacle, perquè és molt passional, crida i salta molt! Surt a l’escenari amb un grup format per una noia japonesa que toca els teclats, una bateria electrònica... I fa un estil de música molt Vive la Fête.

Amb qui t’agradaria anar-hi?

Amb alguna noia a qui li agradi aquest tipus de música. Prefereixo les noies als nois! Aquí conec molta gent, però m’agradaria realment trobar algú a qui li agradés aquesta música. I després podem anar a més concerts, on sigui, fins i tot de viatge. Per mi viatjar és una excusa per anar de concerts!

 

Explica'ns com ets i què vols fer a vineambmi@timeout.cat

Recomanat

    També t'agradarà

      Advertising