Global icon-chevron-right Espanya icon-chevron-right Barcelona icon-chevron-right Vine amb mi: Núria Gambín i Xavier Torralba

Alerta! Ens esforcem per informar acuradament, però aquests són temps inusuals, així que comprova sempre abans de sortir.

Núria Gambín i Xavier Torralba
© Irene Fernández Núria Gambín i Xavier Torralba

Vine amb mi: Núria Gambín i Xavier Torralba

La Núria i en Xavier busquen parelles per a fer caminades i després menjar. Us hi apunteu?

Per Begoña García
Advertising

Si sou una parella esportiva però que gaudeix del bon mam i teca, feu-los un mail a xanu.cat@gmail.com

Us agrada sortir i fer activitats saludables.
Núria Gambín: Molt. Però els amics que tenim no són gaire esportistes, els nostres fills ja són grans i ens trobem sovint que sortim ell i jo sols.
Xavier Torralba: Potser també és qüestió de temps, però molta gent quan arriba a la nostra edat s’acomoda i no tenen ganes de fer res.

A vosaltres, en canvi, us va la marxa!
N.G.: Sí, ens agrada anar en bicicleta, caminar... Potser un diumenge pugem fins a Montserrat a peu, o anem per la platja fins a Montgat, a fer-hi el vermut.  
X.T.: També ens agrada sortir a sopar, a descobrir restaurants, però anar-hi i tornar caminant. Hem afegit el caminar a la nostra rutina i anem caminant a gairebé tot arreu i, si no, agafem el Bicing.
 
I ho voleu fer amb més gent...
N.G.: Esclar, sempre és més divertit. Hi ha algunes rutes que ens agradaria fer però no tot sols sinó en companyia, per exemple, endinsar-nos per Collserola o fer una ruta al Berguedà, per camins de muntanya.
X.T.: A més, som campistes i tenim una caravana, i ens agradaria compartir sortides amb altres parelles que no tinguin nens petits!

Quin tipus de gent voleu trobar?
X.T.: Sobretot altres parelles com nosaltres, i a partir d’aquí anar ampliant.
N.G.: Estaria bé fer grup, gent amb ganes de passar un bon dia, fer esport, però al nostre ritme, no per destrossar-nos!

Recomanat

    També t'agradarà

      Advertising