Global icon-chevron-right Espanya icon-chevron-right Barcelona icon-chevron-right Vine amb mi: Sara Fernández

Alerta! Ens esforcem per informar acuradament, però aquests són temps inusuals, així que comprova sempre abans de sortir.

Sara Fernández
© Irene Fernández

Vine amb mi: Sara Fernández

Vols acompanyar la Sara al Depo i a l'Oncle Jack de L'Hospitalet?

Per Begoña García
Advertising

Si t'agrada la música una mica alternativa, com a la Sara, escriu-li a sarferk@gmail.com

Has viscut a Milà dos anys...

Sí, estudiant i treballant entre aquí i allà! Quan vaig tornar, em vaig trobar que amb molts amics hem pres camins diferents en qüestió de gustos. A mi m’agrada molt la música en viu i ells són més de discoteques.

I vols conèixer gent nova.

Sí, per anar a concerts de música una mica alternativa, indie, rock, jazz... Per exemple, al Depo i a l’Oncle Jack de l’Hospitalet, on la música està molt bé, són llocs més aviat petits, amb carisma, fa molts anys que hi són i tenen molta personalitat... Són propostes que poden ser interessants no només per a gent de l’Hospitalet sinó també de la resta de l’àrea metropolitana.

Demanes algun requisit en concret?

Que sigui gent curiosa i amb qui tinguem interessos comuns. L’edat m’és igual, tinc amics de totes les edats... No busco parella, perquè de fet ja en tinc, és una relació a distància. El que m’agradaria és fer grup amb gent que vulgui passar-s’ho bé, i que també els agradi la cuina d’altres països.

Fes una proposta per anar de restaurant!

Doncs a algun japonès autèntic, perquè la majoria en realitat són xinesos. Vull provar el Can Kenji o un tailandès o un vietnamita autèntic... I anar als esdeveniments gastronòmics que publiqueu, us segueixo cada dia a través de les xarxes socials!

 

Explica'ns com ets i què vols fer a vineambmi@timeout.cat

Recomanat

    També t'agradarà

      Advertising