Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Viu Montjuïc 2022

  • Què fer, Festivals
Viu Montjuïc
Foto: Viu Montjuïc
Publicitat

Time Out diu

El Viu Montjuïc té tot el que volem: activitats gratuïtes, portes obertes, dansa, música, menjar i un entorn on agafar aire. En aquesta segona edició del 8 i 9 d'octubre trobareu, com a novetat, música d'artistes locals i gastronomia a l'aire lliure als Jardins Joan Brossa, de 12 h a les 20 h. Tot plegat per agafar forces per totes les activitats, de les quals en destaquem unes quantes:

Música i dansa

Diumenge a les 17.30 h hi haurà al Castell de Montjuïc una sessió de DJs i músics en viu (hip-hop, jazz, funk, house i música contemporània) amb improvisació de ballarinxs de tots els estils.

A les 18 h del mateix diumenge, al Teatre de los sentidos hi podreu veure Gels, un conjunt de composicions instrumentals de sonoritat africana. Al cementiri de Montjuïc a les 19.30 h hi haurà NEST, un diàleg entre les danses urbanes i la creació contemporània que indaga al voltant dels límits i les llibertats de l'espai públic.

La ballarina Cecilia Colacrai presenta R.A.V.E.: Una dona sola a l'escenari intenta indagar, a través del gest, el nostre instint de preservació. Serà dissabte i diumenge a les 19 h.

Activitats familiars

Pels infants a partir de 7 anys, al Museu Etnològic hi ha un joc de pistes: per grups de quatre, hauran de trobar uns determinats objectes a partir de pistes i aconseguir desxifrar un missatge!

D'altra banda, diumenge a partir de les 11 h hi haurà les jugatecambientals, espais on les famílies poden compartir una estona de joc i experimentació mentre coneixen els valors dels parcs i les platges metropolitans, a més d'altres continguts relacionats amb la sostenibilitat. Per a participar en aquesta activitat, cal inscriure's presencialment en arribar al Jardí Botànic Històric.

El dissabte i diumenge a les 11.30 h es farà una visita familiar inspirada en el llibre El llarg viatge de Joan Miró, una biografia il·lustrada que repassa la trajectòria vital i artística de Joan Miró.

Esport

L'Estadi Olímpic de Montjuïc tornarà a obrir les portes amb "Vine a córrer a l'estadi" als ciutadans que vulguin sentir l'emoció d'entrenar-se en aquest recinte emblemàtic de Barcelona. 
 

Portes obertes

El Museu d'Arqueologia, el Jardí Botànic o la Fundació Joan Miró fan portes obertes, entre molts altres.

Per a la majoria d'activitats no cal reserva prèvia, excepte algunes que s'especifiquen al web de Viu Montjuïc.

Detalls

Adreça
Publicitat
També t'agradarà