Viu un any de cinema!

Els Cinemes Girona posen a la venda 1.000 abonament anuals per només 59 €

Publicitat

El març del 2010 els Cinemes Girona van obrir les portes de tres sales històriques de l’Eixample que havien estat a punt de tancar per culpa de la crisi del sector. Els nous socis van decidir transformar aquell espai en un cinema obert als autors i als nous continguts audiovisuals. Avui, els Girona són tot un referent a Barcelona, amb una programació que dona cabuda a documentals i pel·lícules produïdes a casa nostra, a Europa i fins i tot a Àsia i Amèrica del Sud. Amb el suport de Moritz, que fa costat des dels inicis a aquest projecte 100% independent, no només han canviat la manera de programar a les sales de cine, sinó que a més són pioners en polítiques de recuperació de públic, que creix cada any.

Del 6 al 31 de juliol, com a promoció exclusiva, posen a la venda un abonament per temptar el públic més jove a un preu realment accessible. Ofereixen, per només 59 €, la possibilitat de tenirentrada lliure a totes les sessions, el dia que es vulgui i tantes vegades com es vulgui, amb l’excepció de les projeccions d’òperes, ballets, directes, festivals i projeccions
especials que s’hi fan a banda de la cartellera, i també a preu mòdic! Per promocionar aquest abonament, han llançat una sèrie de vídeos, penjats a YouTube i a les xarxes socials dels cinemes, on s’expliquen testimonis de gent que gaudeix de l’abonament. Correu a formar-ne part!

Recomanat
    També t'agradarà
    També t'agradarà
    Publicitat