Global icon-chevron-right Espanya icon-chevron-right Barcelona icon-chevron-right Viu un any de cinema!

Alerta! Ens esforcem per informar acuradament, però aquests són temps inusuals, així que comprova sempre abans de sortir.

Viu un any de cinema!

Els Cinemes Girona posen a la venda 1.000 abonament anuals per només 59 €

Advertising

El març del 2010 els Cinemes Girona van obrir les portes de tres sales històriques de l’Eixample que havien estat a punt de tancar per culpa de la crisi del sector. Els nous socis van decidir transformar aquell espai en un cinema obert als autors i als nous continguts audiovisuals. Avui, els Girona són tot un referent a Barcelona, amb una programació que dona cabuda a documentals i pel·lícules produïdes a casa nostra, a Europa i fins i tot a Àsia i Amèrica del Sud. Amb el suport de Moritz, que fa costat des dels inicis a aquest projecte 100% independent, no només han canviat la manera de programar a les sales de cine, sinó que a més són pioners en polítiques de recuperació de públic, que creix cada any.

Del 6 al 31 de juliol, com a promoció exclusiva, posen a la venda un abonament per temptar el públic més jove a un preu realment accessible. Ofereixen, per només 59 €, la possibilitat de tenirentrada lliure a totes les sessions, el dia que es vulgui i tantes vegades com es vulgui, amb l’excepció de les projeccions d’òperes, ballets, directes, festivals i projeccions
especials que s’hi fan a banda de la cartellera, i també a preu mòdic! Per promocionar aquest abonament, han llançat una sèrie de vídeos, penjats a YouTube i a les xarxes socials dels cinemes, on s’expliquen testimonis de gent que gaudeix de l’abonament. Correu a formar-ne part!

Recomanat

    També t'agradarà

      Advertising