Global icon-chevron-right Espanya icon-chevron-right Barcelona icon-chevron-right Viure la lluna plena al mar

Alerta! Ens esforcem per informar acuradament, però aquests són temps inusuals, així que comprova sempre abans de sortir.

Viure la lluna plena al mar

aquest estiu podeu gaudir d’una experiència nocturna diferent sobre d’una planxa de paddle surf!

Advertising

Si aquest estiu voleu gaudir d’una experiència nocturna diferent, aprofiteu les nits de lluna plena per fer-vos a la mar a sobre d’una planxa de paddle surf! Això és el que proposa Surf House Barcelona, el restaurant de la Barceloneta que és molt més que un espai de food & drinks. Amb el suport de Moritz, i coincidint amb la lluna plena de juliol, ha obert una activitat per llançar-se a l’aigua i, a més, gaudir d’una cervesa en alta mar.

Les sortides, que duren uns 45 minuts, es realitzen entre les 21.15 i les 23.15 h, en tres grups de deu persones com a màxim. Tot comença al restaurant, on es reparteixen les planxes de paddle surf i des d’on s’avança al llarg de la platja per endinsar-se a l’aigua. A bord de la planxa s’arriba mar endins tant com es pugui, en un intent de fugir de la contaminació lumínica del litoral i buscar la foscor natural. I un cop a alta mar, el guia del grup treu les cerveses Moritz que porta en una motxilla refrigerada a l’esquena i n’ofereix una a cada participant.

És tot un plaer asseure’s a la planxa al ritme de les onades per tal de brindar sota el cel estelat il·luminat per la lluna plena. Tota una oportunitat per veure l’skyline de la ciutat de nit i des del mar, en una activitat natural i lliure dels fums dels motors. I com a colofó, en arribar a terra, el restaurant ofereix als participants un còctel especial. Us ho penseu perdre?

Recomanat

    També t'agradarà

      Advertising