Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Casa de les punxes

Vols anar a la Casa de les Punxes? Et convidem a una visita i vermut

Descobreix un dels edificis més emblemàtics de Barcelona amb una visita guiada al primer pis i el terrat. I per agafar forces, un vermut i una tapa per cap!

Publicitat

La Casa Terradas, més coneguda com a Casa de les Punxes, és un dels edificis més emblemàtics de Barcelona. L'admirem i el fotografiem, però, si el comparem amb altres fites del modernisme com la Pedrera i la Sagrada Família, és un dels grans desconeguts. De fet, no era fàcil entrar-hi...

Fins ara. Més de cent anys després que Josep Puig i Cadafalch el construís, obre les seves portes per primer cop! Per fi podrem entrar en aquest palauet per conèixer millor la història de l'edifici, del seu arquitecte i de la llegenda de Sant Jordi.

Et convidem a descobrir aquest magnífic edifici. Sortegem 3 premis que inclouen, dues entrades per la visita guiada de la Casa de les Punxes i dos vermuts acompanyats de tapa a la vermueria Matalaranya del mateix edifici.

Pujareu al primer pis de l'edifici –on van viure dues de les germanes Terradas amb la seva mare– per conèixer la llegenda de Sant Jordi. També podreu anar a la part més desitjada, el terrat, que us aproparà a les preuades punxes de les 6 torres. A més de gaudir d'una preciosa vista de Barcelona (distingireu la Torre Agbar, la Sagrada Família, les xemeneies de la Pedrera...), hi trobareu plafons o sistemes interactius per conèixer encara més la vida i l'obra de Puig i Cadafalch. I quan acabeu la visita... aperitiu per agafar forces!

Participa i guanya un dels 3 premis que sortegem!

Recomanat
    També t'agradarà
      Publicitat