Global icon-chevron-right Espanya icon-chevron-right Barcelona icon-chevron-right Vols guanyar fins a 200.000 euros amb la Grossa de Time Out?

Vols guanyar fins a 200.000 euros amb la Grossa de Time Out?

Aquest any, la Grossa de Cap d’Any és més grossa que mai! I si estàs atent a les nostres pistes, el 14 de desembre podràs fer-te amb un dels 20 bitllets que repartirem!

LA GROSSA 2018
Per Time Out en col·laboració amb La Grossa |
Advertising

El 31 de desembre arriba, un any més, el sorteig de la loteria més nostra: la Grossa de Cap d’Any. Experta en repartir il·lusió, aquest any es vol superar, perquè ha duplicat el premi gros, que passa de 100.000 a 200.000 euros! A més, per suposat, hi haurà un munt de premis més. I a Time Out volem ajudar a la Grossa a repartir alegria (i a poder ser moooolts euros!) i, per això, regalem 20 bitllets del nostre número fetitxe: el 25503.

I com ho farem?

Doncs us convocarem en un lloc secret de Barcelona el divendres 14 de desembre a les 14 hores i us farem fer una fila, per tal que els primers en arribar tinguin bitllet garantit. I un equip de persones de Time Out s’encarregarà de fer el repartiment en mà (ep, només un número per persona!).

Com saber quin és el lloc secret?

És clar, per arribar-hi haureu de desxifrar primer les cinc pistes que llançarem des del dilluns 10 fins el mateix divendres 14 de desembre a través de les nostres xarxes socials. Pistes que anirem sumant a aquest article a mida que apareguin.

Condicions!

Per fer-se amb un dels nostres bitllets de la Grossa només hi ha tres condicions:

  • Ser major d’edat, i per demostrar-ho ens hauràs d’ensenyar DNI o passaport que ho acrediti.
  • Donar-nos el teu permís per utilitzar la teva imatge en les nostres xarxes socials.
  • Dir-nos la contrasenya que desvetllarem en l’última pista.
  • Ser una de les primeres 20 persones en arribar.

Podeu consultar aquí les bases legals.

Els premis!!!

Hi haurà 5 grans premis. La Grossa, primer premi, amb un import de 200.00€ per a cada bitllet de 10€ (20.000€ per euro jugat). El segon premi serà de 65.000€ per bitllet; el tercer de 30.000€ per bitllet; els quarts donaran 10.000€ per bitllet i, finalment, els cinquens 5.000€ per bitllet. I, a més, hi haurà un munt de premis petits més!

Quines pistes tenim?

PISTA 1 – Dilluns 10

La plaça on us convocarem es va construir en el solar que va quedar després d’enderrocar el convent caputxí de Santa Madrona.

PISTA 2 – Dimarts 11

Té una de les primeres obres d’Antoni Gaudí i és un lloc molt gamberro.

PISTA 3 – Dimecres 12

És un indret emblemàtic on han viscut artistes com Lluís Llach, Ocaña i Nazario (que encara hi viu), i ara també és casa nostra.

PISTA 4 – Dijous 13

Si agafeu la nostra revista i busqueu a l’staff editorial, trobareu l’adreça exacta (recordeu que la fila cal fer-la al carrer davant de la porteria!)

PISTA 5 – Divendres 14

I aquí va la contrasenya: ens haureu de contestar (cantant!) què li darem al Noi de la Mare.

 

Advertising