Global icon-chevron-right Espanya icon-chevron-right Barcelona icon-chevron-right Vols guanyar fins a 200.000 euros amb la Grossa de Time Out?

Alerta! Ens esforcem per informar acuradament, però aquests són temps inusuals, així que comprova sempre abans de sortir.

La Grossa 2019

Vols guanyar fins a 200.000 euros amb la Grossa de Time Out?

Aquest any, la Grossa de Cap d’Any és més grossa que mai! I si estàs atent a les nostres pistes, el divendres 20 de desembre podràs fer-te amb un dels 15 bitllets que repartirem!

Per Time Out en col·laboració amb La Grossa
Advertising

El 31 de desembre arriba, un any més, el sorteig de la loteria més nostra: la Grossa de Cap d’Any. Experta en repartir il·lusió, aquest any podreu guanyar 200.000 euros! A més, per suposat, hi haurà un munt de premis més. I a Time Out volem ajudar a la Grossa a repartir alegria (i a poder ser moooolts euros!) i, per això, regalem 15 bitllets del nostre número fetitxe: el 28118.

I com ho farem?

Doncs us convocarem en un lloc secret de Barcelona el divendres 20 de desembre a les 13 hores i us farem fer una fila, per tal que els primers en arribar tinguin bitllet garantit. I un equip de persones de Time Out s’encarregarà de fer el repartiment en mà (ep, només un número per persona!).

Com saber quin és el lloc secret?

És clar, per arribar-hi haureu de desxifrar primer les quatre pistes que llançarem des del dilluns 16 fins el mateix divendres 20 de desembre a través de les nostres xarxes socials. Pistes que anirem sumant a aquest article a mida que apareguin.

Condicions!

Per fer-se amb un dels nostres bitllets de la Grossa només hi ha tres condicions:

  • Ser major d’edat, i per demostrar-ho ens hauràs d’ensenyar DNI o passaport que ho acrediti.
  • Donar-nos el teu permís per utilitzar la teva imatge en les nostres xarxes socials.
  • Dir-nos la contrasenya que desvetllarem en l’última pista.
  • Ser una de les primeres 15 persones en arribar.

Podeu consultar aquí les bases legals.

Els premis!!!

Hi haurà 5 grans premis. La Grossa, primer premi, amb un import de 200.00€ per a cada bitllet de 10€ (20.000€ per euro jugat). El segon premi serà de 65.000€ per bitllet; el tercer de 30.000€ per bitllet; els quarts donaran 10.000€ per bitllet i, finalment, els cinquens 5.000€ per bitllet. I, a més, hi haurà un munt de premis petits més!

Quines pistes tenim?

PISTA 1 – Dilluns 16

Us citem a la porta d'un dels clubs més emblemàtics de la ciutat. Una Grossa amb molt de ritme!

PISTA 2 – Dimecres 18

El local en qüestió s'endinsa en les profunditats de la terra.

PISTA 3 – Dijous 19

Es tracta d'una sala que enguany celebra 60 anys.

PISTA 4 – Divendres 20

Aquesta cava de la plaça Reial va ser el primer local de Jazz de la ciutat.

 

Recomanat

    També t'agradarà

      Advertising