Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Vols guanyar fins a 100.000 euros amb la Grossa de Cap d'Any de Time Out?

Si estàs atent a les nostres pistes, el 15 de desembre podràs arribar a un lloc secret de Barcelona on tindrem 40 bitllets de loteria per repartir. Seràs un dels afortunats?

Time Out en col·laboració amb La Grossa
Publicitat
El 31 de desembre deixem enrere el 2017 i, per celebrar-ho, arriba -un any més- la loteria més nostra. La Grossa, experta en repartir il·lusió, torna amb un nou sorteig i un munt de premis. A Time Out volem ajudar a la Grossa a repartir al·legria i per això regalarem 40 bitllets del número 25503 el proper divendres 15 de desembre. Amb cada bitllet podràs guanyar fins a 100.000 euros!


Aconsegueix un bitllet
Si vols ser un dels afortunats en guanyar un número de la Grossa de cap d'any, pren nota:
el divendres 15 de desembre a les 14h, algunes persones de l'equip de Time Out se situaran en un punt de Barcelona per repartir 40 bitllets de La Grossa als primers 40  lectors que apareguin. Des del dia 29 de novembre, a les xarxes socials de Time Out i aquí mateix, et donarem pistes per saber quin és el lloc o establiment de Barcelona on t'esperarem. Si ets major d'edat, només cal que t'acostis a l'equip de Time Out i els diguis el número que sortegem, el 25503. Un bitllet serà tot teu!


Fins a 100.000 €!
Hi haurà 5 grans premis. La Grossa (primer premi) estarà valorada en 20.000 € per euro jugat (100.000 € per cada bitllet). El segon premi atorgarà 32.500 € per bitllet; el tercer, 15.000 € per bitllet; el quart donarà 5.000 € per bitllet i, finalment, el cinquè, 2.500 € per bitllet. Creua els dits perquè el número de Time Out sigui l'afortunat!


Quines pistes tenim?
Estigues atent a les xarxes de Time Out on anirem donant pistes d'on s'amagaran els nostres companys i els 40 bitllets el 15 de desembre. Aquí en farem un resum perquè no te'n perdis cap! Pots seguir totes les pistes amb l'etiqueta #LaGrossaDeTimeOut
Pista 1:
El lloc que us proposem té pocs anys de vida, literal i metafòricament...
Pista 2: 
Ens trobareu en una escultura relativament nova. En principi havia de ser una instal·lació temporal però als veïns els hi va agradar tant, que van reclamar que es quedés!
Pista 3:
L'escultura on us proposem quedar té nom de dona.
Pista 4:
Aquesta escultura ret homenatge al pas de nena a dona.
Pista 5:
El lloc on us proposem recollir #LaGrossadeTimeOut té una de les millors bandes sonores de la ciutat. Respira música!
Pista 6:
L'autor de la gran escultura on repartirem #laGrossadeTimeOut és el barceloní Jaume Plensa.
Recomanat
    També t'agradarà
    També t'agradarà
    Publicitat