Espanya icon-chevron-right Barcelona icon-chevron-right Vols ser un xef estrella?

Vols ser un xef estrella?

Et proposem una sèrie de tallers de Roc35 on podràs aprendre a elaborar els plats més deliciosos. Deixaràs bocabadats als teus amics i familiars!
Time Out en col·laboració amb Roc35 |
Advertising

Tant si t'agrada cuinar com no, tant si t'atreveixes amb tot o prefereixes els clàssics i tant si ja ets un expert com si no has posat mai un peu a la cuina! Aquests tallers de l'espai gastronòmic Roc35 us faran estimar la cuina a base de diversió, secrets, curiositats i moltes moltes receptes! Doneu un cop d'ull a tots els tallers que ofereixen perquè hi trobareu tota classe de plats i gastronomies d'arreu del món. Ja us estan entrant ganes de descobrir el que vosaltres mateixos sou capaços d'elaborar? Apunteu-vos-hi!

Què fer, Activitats gastronòmiques

Xerrada i taller, cuina saludable descomplicada

icon-location-pin Roc35,
icon-calendar

El 18 de gener i el 15 de març a les 19:30 h, la Lara Petrella us introduirà en l’hàbit de mantenir una alimentació més saludable i farà una sessió teòrica i pràctica amb receptes delicioses a l’estil ‘One pot meal’. La xerrada serà sobre la importància de l’alimentació per a la salut del cos, ment i esperit. El preu serà de 50 €.

Què fer, Activitats gastronòmiques

Esmorzars saludables i classes de ioga!

icon-location-pin Roc35,
icon-calendar

El dissabte 12 de gener i el 9 de març a les 10 h, podreu gaudir d’una classe de ioga i, a continuació, la xef Lara Petrella demostrarà com preparar una varietat de receptes per esmorzars pràctics, sans i molt enriquidors. Aprendreu a realitzar les receptes pas a pas i la Lara us explicarà com omplir els esmorzars amb sabor i textura per començar els matins amb molta energia i vitalitat. El preu és de 35 €.

Advertising
Què fer, Activitats gastronòmiques

Taller de ceviche peruà

icon-location-pin Roc35,
icon-calendar

La gastronomía de Perú conjuga una àmplia varietat d’influències i podem trobar-hi els sabors de la cuina espanyola, africana, francesa, xinesa o fins i tot, italiana. Els dies 21 de gener, 13 de febrer i 12 de març a les 19:30 h, podreu gaudir d’un magnífic taller on podreu aprendre a fer un dels plats més típics del Perú: un ceviche i preparar la famosa llet de tigre. A més, podreu realitzar diferents guarnicions per acompanyar el menjar i assaborir de les begudes més típiques de la tradició peruana. El preu és de 50 €.

Què fer, Classes i tallers

Taller de cuina tradicional napolitana

icon-location-pin Roc35,
icon-calendar

Voleu aprendre sobre una de les gastronomies més tradicionals, riques i delicioses del món? No us perdeu aquest taller de l’espai gastronòmic Roc35 sobre cuina napolitana (ai, la bella Italia!). Endinseu-vos en una  de les gastronomies clau de la nostra tan reconeguda dieta mediterrània i apreneu a elaborar un menú complet amb ingredients ben bàsics i senzills per crear plats comfort food. Entre les receptes que podreu practicar trobareu un ‘antipasto’ de llesques de pa amb tomàquet i gambes o un ‘primi piatti’ de pasta i mongetes amb crostons de ceba vermella crua i molt més. Mamma mia! Us ho perdreu?

Advertising
Què fer, Classes i tallers

Taller de sushi amb el xef Mikio Tsunekawa

icon-location-pin Roc35,
icon-calendar

Amants del sushi: ja és l'hora d'aprendre a elaborar aquest menjar que tant us agrada! El reconegut xef japonès, Mikio Tsunekawa, arriba a l'espai gastronòmic Roc35 per oferir-vos un taller divertit i deliciós! Us ensenyarà els secrets d'aquesta gastronomia tant sabororsa, sorprenent, detallista i saludable, i aprendreu a cuinar un rotllet d'alga nori torrada farcida d'arròs i tires fines de cogombre i un de formatge, tsurimi i alvocat. A més, elaborareu tots els plats adaptats a l'entorn domèstic, de forma sencilla i amb menys costos.

More to explore

Advertising