Global icon-chevron-right Espanya icon-chevron-right Barcelona icon-chevron-right Wall Attack: adidas Originals x Sawe a imaginCafè

Wall Attack: adidas Originals x Sawe a imaginCafè

Què fer ImaginCafé , Eixample dijous 19 setembre 2019
Wall Attack: adidas Originals x Sawe a imaginCafè

Time Out diu

El 19 de setembre, uniu-vos a un debat sobre art urbà entre Sawe i Franco Fasoli a l'imaginCafè

Pareu un moment i penseu: què és el que més us crida l'atenció quan entreu a l'imaginCafè del carrer Pelai. L'ambient marcat per l'energia i emprenedoria dels 'imaginers', l'elegant disseny o... potser el gran mural que dóna la benvinguda a l'espai Àgora? Per aquest racó d'imaginCafè han passat artistes com Helena Sbeghen o el muralista Spogo i, ara, és l'hora de renovar la seva imatge. Vosaltres hi esteu convidats a veure-ho en directe!

El dia 19 de setembre i en col·laboració amb adidas Originals, imaginCafè estrenarà nova imatge amb Sawe, el següent artista a decorar l'Àgora. Originari de Barcelona, va començar a escriure grafiti amb catorze anys, va estudiar il·lustració a La Massana i ha treballat per nombroses marques.

Sawe estarà treballant en el mur des de les 10 del matí i esteu convidats a passar-vos per imaginCafè a veure com desenvolupa la seva obra. A més, a les 19 de la tarda, Sawe o el muralista Franco Fasoli participaran en un debat on explicaran com els artistes urbans que comencen pintant al carrer troben actualment sortides professionals, ja sigui exposant en galeries d'art fins a treballar amb marques. No us ho perdeu, la xerrada estarà moderada per Óscar Sanz de Ink and Movement.

Detalls

Lloc de la ubicació ImaginCafé
Web del lloc www.imagin.cafe
Adreça Carrer de Pelai, 11
Barcelona

Dates i hores

Els usuaris diuen

0 comments