Welcome by Vermut Solidario

Què fer

Time Out diu

Qui va dir que no es podia ser solidari i divertir-se alhora? Torna per demostrar-ho el Vermut Solidari for Accem a favor dels refugiats. 9 hores non stop de street food, música, activitats, art, tendències i zona familiar per a tots els gustos. I a més, amb una finalitat solidària, ja que tots els beneficis es donaran a ACCEM a favor d'un conflicte molt delicat que necessita la nostra atenció i ajuda: la crisi dels refugiats.
 
El cartell musical és una de les apostes fortes d'aquesta edició, amb 3 escenaris que combinaran diferent ritmes. La gran novetat és The Pinker Tones Vermut Selector com duo convidat per amenitzar la tarda. Al costat d'ells, sessions de DJs destacats de la ciutat, amb l'actuació especial de DJ Coco, protagonitzaran de nou 9h non stop de la millor banda sonora. La sorpresa per compte del DJ Lab by LD Systems on 6 DJ experimentaran amb el públic.
 
Un shopping córner reunirà nombroses pop-up stores de les millors marques handmade i sostenibles de Barcelona; que es combinaran amb un laboratori tendències musical i d'art en una terrassa chill out.
 
A més, activitats per a tots els públics amenitzaran diumenge vermutero: tornejos de MicroSoccer, una màquina de ciclons, tallers de maquillatge i de cuina sana, photocalls, bombolles de sabó gegants, més de deu activitats familiars, barberies, sortejos i una infinitat de sorpreses .

Detalls

També t'agradarà
    Best selling Time Out Offers