Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

WomenZ: Sessió I a CASA SEAT

  • Què fer
  1. WomenZ
    Foto: CASA SEATWomenZ
  2. Sant Jordi x Estrella Damm
    Foto: Núria Graham
Publicitat

Time Out diu

El dia 10 d'octubre, celebreu l'International Day of the Girl amb una jornada feta per i per a dones

Nenes, joves i dones de totes les edats: és hora de descobrir el talent femení que liderarà el futur! I a CASA SEAT ho fareu de la mà de grans dones amb grans projectes.
Cada 11 d'octubre al voltant del món se celebra l'International Day of the Girl i és per això que, per donar la benvinguda a aquesta cita, CASA SEAT acollirà el proper dissabte dia 10 la jornada WomenZ.
Es tracta d'un dia únic dirigit a totes les dones de la ciutat perquè entrin en contacte i descobreixin la força, creativitat i energia del talent femení que ja està ampliant la seva veu en el present i que liderarà el futur.
Concerts en directe, xerrades i performances realitzades per grans dones de la Generació Z seran part de la programació d'aquest dia especial.
Podrem gaudir i cantar amb les actuacions musicals de la cantautora Núria Graham i de l'hiperpop de Rakky Ripper, emocionar-nos amb la performance de la ballarina Verónica Hernández Royo i escoltar la història de Maitane Alonso, estudiant de medicina que ha estat premiada pel MIT per les seves investigacions. A més, Patrizia Di Filippo farà de mestra de cerimònies.
Aprofiteu aquesta jornada i mireu brillar el talent femení!

Detalls

Adreça
Publicitat
També t'agradarà
També t'agradarà