WomenZ: Sessió I a CASA SEAT

Què fer
WomenZ
1/2
Foto: CASA SEATWomenZ
Núria Graham
2/2
Foto: Núria Graham

Time Out diu

Alerta! Ens esforcem per informar acuradament. Però són temps inusuals, així que, sisplau, confirma que aquesta activitat encara es fa.

El dia 10 d'octubre, celebreu l'International Day of the Girl amb una jornada feta per i per a dones

Nenes, joves i dones de totes les edats: és hora de descobrir el talent femení que liderarà el futur! I a CASA SEAT ho fareu de la mà de grans dones amb grans projectes.
Cada 11 d'octubre al voltant del món se celebra l'International Day of the Girl i és per això que, per donar la benvinguda a aquesta cita, CASA SEAT acollirà el proper dissabte dia 10 la jornada WomenZ.
Es tracta d'un dia únic dirigit a totes les dones de la ciutat perquè entrin en contacte i descobreixin la força, creativitat i energia del talent femení que ja està ampliant la seva veu en el present i que liderarà el futur.
Concerts en directe, xerrades i performances realitzades per grans dones de la Generació Z seran part de la programació d'aquest dia especial.
Podrem gaudir i cantar amb les actuacions musicals de la cantautora Núria Graham i de l'hiperpop de Rakky Ripper, emocionar-nos amb la performance de la ballarina Verónica Hernández Royo i escoltar la història de Maitane Alonso, estudiant de medicina que ha estat premiada pel MIT per les seves investigacions. A més, Patrizia Di Filippo farà de mestra de cerimònies.
Aprofiteu aquesta jornada i mireu brillar el talent femení!

Detalls

També t'agradarà