XV Festival Mundial de Sopes

Què fer Gratis

Time Out diu

'Borsch', escudella, 'cocido maragato', olla gitana, 'phô', 'ramen'... Què tenim en comú els éssers humans? A tots ens agrada una bona sopa, denominador comú i km. 0 de la cultura culinària (és a dir, de la cultura a seques) de la humanitat.

El 18 de març es celebra una nova edició del Festival Mundial de Sopes de Nou Barris, que ens convida a fer un tast de convivència i de sabors del món a la marquesina de Via Júlia a partir de les 12 del migdia. Hi trobareu sopes tradicionals d'arreu del món, sopes innovadores i agosarades, sopes elaborades amb ingredients tropicals, o amb productes de temporada, o fins i tot amb el menjar sobrer del dia anterior...

No deixeu escapar aquesta oportunitat per gaudir dels millors sabors internacionals en un ambient de gresca popualr i bonhomia. I de fet, aquest festival, que organitza la Xarxa 9Barris Acull, va més enllà de la gastronomia i aprofita per trencar estereotips i barreres mentals. Durant quinze anys s’hi han cuinat més de 1.060 receptes. I cada edició és una ocasió nova de conèixer el teu veí envoltats d’olors i condiments, de cremes i brous, en companyia d'homes i dones dels cinc continents. Hi haurà un espectacle de circ a les 12 h i blues a càrrec d'Els Combos de l'escola de Blues per acompanyar la xarrupada col·lectiva.

Publicat

Detalls

També t'agradarà