Global icon-chevron-right Espanya icon-chevron-right Barcelona icon-chevron-right L'Hivernacle del Palau: 5 cites imperdibles

Alerta! Ens esforcem per informar acuradament, però aquests són temps inusuals, així que comprova sempre abans de sortir.

Cinemàtics
Cinemàtics

L'Hivernacle del Palau: 5 cites imperdibles

Parlem de L'Hivernacle; un programa d’activitats i itineraris orientats a comprendre i enriquir l’experiència musical

Per Time Out en col·laboració amb Palau de la Música Catalana
Advertising

La música ho impregna tot, tot impregna la música. Funciona en les dues direccions. Per això des del Palau de la Música Catalana han volgut fer un cicle que, sense deixar de ser musical, mira cap al cinema, la literatura, la filosofia, les arts plàstiques. I com ho fan? A través de L'Hivernacle, un cicle que proposa un extra de continguts per gaudir de la proposta musical del Palau de la música. L'Hivernacle són conferències divulgatives, pel·lícules comentades, itineraris amb concerts i trobades amb músics, exposicions... una programació paral·lela i complementària que impregna d'activitats la Sala de Concerts del Palau però també altres espais de l'edifici i de la ciutat com la Filmoteca de Catalunya i la Llibreria Calders. Com que la programació és extensa, us proposem cinc cites imperdibles.

Recomanat

    També t'agradarà

      Advertising