Global icon-chevron-right Espanya icon-chevron-right Barcelona icon-chevron-right L'Hivernacle del Palau: 5 cites imperdibles

L'Hivernacle del Palau: 5 cites imperdibles

Parlem de L'Hivernacle; un programa d’activitats i itineraris orientats a comprendre i enriquir l’experiència musical
Cinemàtics
Cinemàtics
Per Time Out en col·laboració amb Palau de la Música Catalana |
Advertising

La música ho impregna tot, tot impregna la música. Funciona en les dues direccions. Per això des del Palau de la Música Catalana han volgut fer un cicle que, sense deixar de ser musical, mira cap al cinema, la literatura, la filosofia, les arts plàstiques. I com ho fan? A través de L'Hivernacle, un cicle que proposa un extra de continguts per gaudir de la proposta musical del Palau de la música. L'Hivernacle són conferències divulgatives, pel·lícules comentades, itineraris amb concerts i trobades amb músics, exposicions... una programació paral·lela i complementària que impregna d'activitats la Sala de Concerts del Palau però també altres espais de l'edifici i de la ciutat com la Filmoteca de Catalunya i la Llibreria Calders. Com que la programació és extensa, us proposem cinc cites imperdibles.

No t'ho perdis

Què fer

Lletraferits: Música i literatura

icon-location-pin Més d'una ubicació
icon-calendar

La relació entre literatura i música és fèrtil a través de la novel·la, la poesia, les memòries, els assaigs... La Solsona carlina i el xoc cultural de l’arribada de la música de Beethoven; la celebració poètica i musical de la natura; una reflexió sobre la gestació dels relats bíblics i l’autobiografia d’un artista referent i de tot un temps. Explorarem les ramificacions literàries de quatre concerts de la temporada amb la col·laboració de quatre de les llibreries més vibrants de Barcelona: la Calders, Casa Usher, la NoLlegiu i Malpaso. Sessions coordinades per María José Anglés de MUSICoLòGICS. Podeu consultar els detalls de les activitats del cicle, sucoses com el cara a cara poètic entre Antoni Clapés i Francesc Parcerisas (15 de març a les 19 h a Casa Usher). 

More to explore

Advertising