Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Reial Acadèmia de Medicina de Catalunya

  • Què fer
  • El Raval
Reial Acadèmia de Medicina
Reial Acadèmia de Medicina
Publicitat

Time Out diu

A les visites guiades nocturnes podreu gaudir d'una copa de vi, un joc d'il·lusionisme i una activitat d'hipnosi

La seu de la Reial Acadèmia de Medicina de Catalunya està situada, des de 1929, al carrer del Carme, 47, al centre de la ciutat. L'edifici és una de les peces més destacades de l'arquitectura neoclàssica de Barcelona. Va ser primer la seu del "Real Colegio de Cirugía de Barcelona", i després de la Facultat de Medicina fins al 1906.

L'acadèmia, creada el 1770, és el nucli de la història de la sanitat de Barcelona. D'ella han sigut professors figures com Pere Virgili o Santiago Ramón y Cajal

Impressiona la visita a l'amfiteatre anatòmic, de l'arquitecte Ventura Rodríguez. Aquest espai es destinava a la formació de cirurgians per a l'exèrcit, i els que sobraven es podien dedicar a l'assistència de la població civil.

Visites guiades a la Reial Acadèmia de Medicina de Catalunya

Si esteu buscant museus poc coneguts a Barcelona o llocs interessants per a visitar, aquesta és una parada ideal. L'acadèmia organitza visites guiades de dues modalitats: diürnes i nocturnes. Les diürnes són dimecres i dissabte i tenen un preu d'11 €. Les nocturnes són dissabte i costen 20 €, 10 € l'entrada infantil. Aquestes últimes, a més de la visita, us ofereixen una copa de vi, un joc d'il·lusionisme i una activitat d'hipnosi.

Irene Poza López
Escrit per
Irene Poza López

Detalls

Adreça
Carme, 47
El Raval
Barcelona
08001
Transport
Liceu (M: L3)
Preu
Visita guiada diürna: 11 € / Visita guiada nocturna: 20 € (infantil 10 €)
Horaris
Visites guiades dimecres i dissabte
Publicitat
També t'agradarà
També t'agradarà