Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Buenos Aires Grill Barcelona

  • Restaurants
  • Esquerra de l’Eixample
  • preu 2 de 4
  • 3 de 5 estrelles
  • Crítica de Time Out
Publicitat

Time Out diu

3 de 5 estrelles

Després de consolidar l’èxit de la seva fórmula a Sitges, on des de fa més de cinc anys el Buenos Aires Grill brilla a la platja de Sant Sebastià, la seva alma mater, Ronnie Sacca, es va animar i va posar local i graella al carrer de València gairebé amb Aribau. Un local ampli, ben parat, amb part de la cuina a la vista. L’especialitat d’aquest grup, establert des de fa temps a Holanda, és la carn, importada de l’Argentina, com, per exemple, el carpaccio de filet argentí (100% Angus). Però l’oferta és variada i supera els límits de la cuina del Riu de la Plata: hi ha incursions al tex mex, per exemple, i a altres especialitats llatinoamericanes, com el cebiche de mercat.

Pel que fa al terreny purament argentí, el dia de la nostra visita vam tastar el pica-pica Buenos Aires, que consisteix en empanades de carn bastant aconseguides, botifarró de ceba, chorizo criollo molt bo, guacamole i costella a la barbacoa. És un entrant ideal per menjar per dinar, com si et trobessis en algun carrito de Buenos Aires. Vam tastar les escalopes milanesa, però també en serveix a la napolitana, amb formatge, tomàquet i pernil. “Importem exclusivament les millors carns argentines i internacionals, i ens assegurem que la carn es conservi refrigerada (-1ºC), no congelada, fins al moment de la seva preparació” manifesta en Ronnie, que va insistir que tastés la colita (peixet) de cuadril Maminha d’Angus uruguaià, i no anava errat.

Les pastes no poden faltar en un àpat de Buenos Aires, totes amb salses per escollir. Entre les postres destaca sempre l’almívar de llet, servit amb flam casolà, el panqueque (crep) casolà i el panqueque Buenos Aires, amb l’afegit de plàtan. La carta de vins és millorable, com el servei, que supleix les carències professionals amb amabilitat i bon tracte.

Escrit per Marcelo Aparicio

Detalls

Adreça
Valencia, 189
Barcelona
08011
Horaris
Cada dia de 12 a 24 h.
Publicitat
També t'agradarà
També t'agradarà