Cal Sala

Time Out diu
Alerta! Ens esforcem per informar acuradament. Però són temps inusuals, així que, sisplau, confirma que aquest local encara està obert.
El beguerdà és terra de bolets, aquí cada tardor la fal·lera boletaire envaix la comarca i cristal·litza en caps de setmana on els pixapins s'afanyen a rastrejar els vorals de la muntanya, ja repassats per boletaires experts (encara que el més senzill és visitar algun dels mercats i fires gastronòmiques dedicades al tema). Segurament, part de la millor cistella ja la tenen a Can Sala, el restaurant amb més tradició micófila de la comarca i sens dubte un dels llocs més interessant per tastar la cuina del bolet a Catalunya.
Obert l'any 1971 per Ramon i Montserrat Sala, responsables del menjador, per Miquel Màrquez, marit de la Montserrat, a la cuina, tenen un tret imbatible: els millors bolets del món són a l'abast de la seva cistella. Propostes? Les que volgueu: rovellons amb daus d’ibèric, ceps amb crema i foie, llenegues amb turbot, fredolics amb llaminadura de conill... Cuina de la terra, plena de saviesa.
Detalls
Adreça |
Passeig de la Pau, 27 Berga |
---|---|
Horaris | De dt. a dc. de 13 a 15.30 h. De dj. a ds. de 13 a 15.30 i de 20 a 22.30 h. Dg. de 13 a 15.30 h |